Terugblik Provada 2021: onze stijl van ontwikkelen

04 november 2021

Nieuwsbericht, Gezondste generaties

Provada 2021 ligt een paar dagen achter ons. Wij kijken terug op een waardevolle beurs. 


Actueel thema tijdens paneldiscussie
Op de eerste dag sneden we een actueel thema aan. In de media lezen we er veel over. De krapte op de woningmarkt, de coronapandemie, een andere kijk en balans op woon-werkbesteding en de wens tot meer groene leef- en woonomgevingen. Deze ‘woon- en verhuisbeweging’ gaf de aanleiding voor een boeiend debat. Het panel gaf interessante reacties op de stellingen, begeleid door Sander Schimmelpenninck. Benieuwd naar de inhoud van het debat?

Missie VanWonen: de gezondste generaties in beeld
Met gepaste trots laten we zien wie wij zijn. Wij creëren duurzame, inclusieve woningen en leefomgevingen voor de gezondste generaties waar iedereen ongeacht leeftijd, beperking, sociale klasse of land van herkomst gelukkig kan wonen en samenleven. Dat is onze missie. Ons verhaal hebben we met de VanWonen-film gelanceerd. 

VONK: geef de toekomst een start in de stad
Op de tweede dag is VONK gelanceerd. Een VanWonenID gericht op een excellente werk- en woonomgeving die werkt als een magneet om ondernemingen van buiten de regio aan te trekken. VONK is een knooppunt. Eén gebouw waar bedrijven en lokaal talent elkaar ontmoeten om samen impact te maken. Met VONK brengt u de bedrijvigheid in uw stad. Interesse in VONK en wat dit concept voor uw gebiedsontwikkeling kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Toekomstig talent krijgt kansen
Op de laatste beursdag stond Provada in het teken van de studentendag. Bijna 200 studenten lieten zich inspireren door bedrijven en organisaties. Bij VanWonen stond het speeddaten centraal om zo kans te maken op een tweedaagse VanWonen Masterclass. Wij hebben veel ambitieuze en talentvolle studenten ontmoet en gesproken. Wat ons betreft krijgen zij alle kansen om zich verder te ontwikkelen.

Speeddates.jpg

VanWonen-borrel met Beugels en Bloedworst
Als dagelijkse afsluiter stond de befaamde Beugels en Bloedworst-borrel op het programma. In een ontspannen setting met elkaar bijpraten en borrelen (met Grolsch uiteraard). Dat is ook deze editie van Provada weer gelukt.

Wij blikken terug op een succesvolle beurs, waar we gelukkig weer veel relaties konden ontmoeten.  

 

 

Deel dit artikel:

Lees meer over `Gezondste generaties`

Alle nieuwsberichten Naar alle nieuwsberichten