Great Place to Work

Welkom bij VanWonen! Klanten voelen zich thuis in onze woningen. Medewerkers voelen zich thuis op onze werkvloer. Dat is waar wij naar streven. De VanWonen cultuur kan worden gevat in een drietal waarden: klantgericht ondernemen, samen toekomstgericht, authentiek en integer. Deze waarden reflecteren onze kern en zijn kenmerkend voor wie we zijn. Ze vormen het kader voor de ontwikkeling van onze cultuur en de omgang met klanten, opdrachtgevers en partners én voor de inrichting van onze HR-agenda.

In 2022 zijn we voor de vierde keer op rij gecertificeerd als Great Place To Work organisatie. In 2020/2021 behoorden we zelfs tot de top 10 Best Workplaces van Nederland. Goede arbeidsvoorwaarden zijn bij ons een vanzelfsprekendheid. Aan onderling vertrouwen en plezier op het werk hechten wij minstens zo veel waarde. Bij VanWonen gaan we met elkaar in gesprek, spreken we elkaar aan en werken we samen om doelen te bereiken. Groei en ontwikkeling vinden we belangrijk, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Die ruimte krijg je en voel je.

Momenteel hebben wij de volgende vacature(s) openstaan: 
Interim HR Business Partner (24-32uur per week / 6 maanden)

Wil je ook VanWonen zijn? Wij zien ernaar uit om kennis te maken! Neem gerust contact op met Mariët Oosterveld – HR adviseur via mariet@vanwonen.com.

Deel deze pagina: