Onze manier van werken
een 8 van onze klanten

Bij VanWonen staan klanten en de reis die zij bij ons afleggen centraal. Daarom meten wij tussentijds hun beleving en stemmen daar ons verdere ontwikkeltraject op af. Ons streven is een 9+ klantbeleving in de hele reis. We zijn daarin goed op weg: momenteel is de klantwaardering een 8. Dit is de optelsom van al onze projecten en de reeds doorlopen fases. Daarbij meten we tijdens de hele klantreis, van ontwikkeling tot na de oplevering. Zodat we met de inbreng direct onze service kunnen verbeteren. De uitkomsten geven ons inzicht in de stappen die we te zetten hebben naar een 9+.


Een 8 van onze klanten
Wij vragen klanten naar hun beleving na elke fase in de klantreis: crowdsource, presale en sale, koperskeuze, realisatiefase, oplevering en nazorg. De uitvoering van deze fasen hebben wij deels in eigen hand, deels liggen ze in handen van onze samenwerkingspartners. Wie de uitvoering ook doet, wij houden altijd de regie en blijven voor de klant het aanspreekpunt: dat is de VanWonen manier van werken. Momenteel waarderen klanten ons met een 8. Een score waar we trots op zijn, ook al zijn we er nog niet.

Optimale klantbeleving
Wij streven in het hele klanttraject een optimale klantbeleving na. Deze ontstaat door te luisteren naar de klant, mee te denken en te ontzorgen. Zo creëren we een reis vol positieve belevenissen die we samen met de klant afleggen; van A tot Z en soms nog verder. Aandacht voor klanten, hun wensen en beleving bepaalt bij ons het verdere ontwikkelproces, niet andersom.

Direct verbeteren
Na iedere fase in de klantreis vragen wij klanten naar hun beleving. Niet achteraf dus, maar tussentijds. Uitkomsten nemen wij direct mee zodat klanten ervaren dat hun inbreng telt. Op basis van hun feedback blijven wij ons verbeteren als professionele organisatie, gedurende de hele reis die we samen afleggen. En houden we tegelijkertijd onze samenwerkingspartners scherp.

Samen ontwikkelen
Deze gedachte - van samen ontwikkelen, participatie en duurzame betrokkenheid – is vanaf de oprichting de leidraad voor ons bedrijf. In samenspraak ontwikkelen, maakt dat er wederzijds vertrouwen ontstaat. De basis voor iedere langdurige relatie. Wij voegen daar de thema’s duurzaamheid en gezondheid aan toe, waardoor we voor klanten van een huis een thuis maken. Nu en in de toekomst.