VONK een VanWonenID
Geef de toekomst een start in uw stad

Steden met universiteiten en hogescholen zien het elk jaar weer gebeuren: hoogopgeleide jonge professionals trekken de stad uit, op zoek naar kansen en mogelijkheden elders om carrière te maken. 

Dat hoeft niet zo te gaan. Als we maar vooruit durven te denken. Wanneer we niet alleen in ‘bouwen voor vandaag’ denken maar ook in ‘gebiedsontwikkeling voor morgen’. Met VONK gaan wij een stimulerende woon- en werkomgeving creëren voor deze ambitieuze talentvolle mensen. Door niet alleen woningen te bouwen in de stad waar ze zich thuis zijn gaan voelen. Maar ook door ruimte te geven om te kunnen excelleren met hun bedrijf en in hun carrière. Waar samen met de gemeente inspirerende programma’s worden gecreërd die aansluiten bij de ambities van jonge mensen om samen te wonen en werken.


VONK is de start voor de toekomst in uw stad. Met voorzieningen die van de omgeving een bruisende buurt maken: horeca, sportfaciliteiten, winkels, cultuur. In één gebouw. VONK is een knooppunt, waar bedrijven en lokaal talent elkaar ontmoeten, om samen impact te maken. Het is een podium voor lokale bedrijven om te schitteren. En een magneet om topondernemingen van buiten de regio aan te trekken. Geleid door een kwartiermaker, een verbinder die weet wat er speelt en waar behoefte aan is bij deze groep. Zo is er altijd een vonk die het vuur van de ambitie bij hen aanwakkert.

Met VONK brengt u de bedrijvigheid in uw stad op gang en die trekt weer nieuwe bedrijven en bewoners aan. Zo vergroot u de waarde van het ontwikkelgebied en de aantrekkingskracht van uw stad. Want kansen ontstaan waar ambitieuze mensen en ondernemingen samen komen.


GEEF DE TOEKOMST EEN START IN UW STAD
VONK is een VanWonen ID


Interesse
Wij verkennen graag samen met u de mogelijkheden.
Neem contact op met:
Patricia van Nieuwenhuyzen-Deutman, manager Concepten VanWonen
Tel: 06 - 82 09 91 74
patricia@vanwonen.com