Onze stijl van ontwikkelen

Wij zijn een ondernemende gebieds- en vastgoedontwikkelaar. Persoonlijk, dichtbij en van A tot Z betrokken. Het onderscheidt ons van bouwers die ontwikkelen en van ontwikkelaars die vanuit hun hoofdkantoor de markt bedienen. We zijn geheel onafhankelijk en niet gelieerd aan een groot concern of bouwbedrijf.

Wendbaar en flexibel

Opdrachtgevers en klanten herkennen en waarderen onze persoonlijke en onafhankelijke manier van werken. Onze lijnen zijn kort en besluiten zijn daardoor snel genomen. Het maakt ons wendbaar en flexibel: wij organiseren ons rondom de vraag en opdracht. We luisteren naar uw vragen en wensen voordat we gaan rekenen of schetsen.

Voorop door expertise en slimme netwerken

Iedere klant en iedere vraag is anders. Ook de maatschappij stelt ons voor steeds nieuwe uitdagingen. Onze mensen beschikken over de kennis en expertise om een antwoord te geven op complexe vraagstukken zoals klimaatadaptatie, digitalisering, verdichting, en vergrijzing. Wanneer we een specialisme niet in huis hebben, dan gaan we strategische allianties aan. Wij geloven namelijk in de kracht van een stevig netwerk. Dat zien we als de nieuwe stijl van ontwikkelen. Daarin nemen wij graag de regierol op ons zodat we in de hele keten betrokken kunnen zijn.

Altijd dichtbij

Met kantoren in Zwolle, Groningen én Nijmegen zijn we altijd in de buurt. Omdat we het tempo, de schaal, de maat én de taal in deze gebieden begrijpen, kunnen we maximaal inspelen op iedere vraag.

Deel dit artikel: