Werken volgens de Nieuwe Stijl

Bij ons thuis

2,5 jaar geleden is VanWonen gestart met 12 medewerkers. Inmiddels is het team meer dan verdrievoudigd. In alles wat we doen, bedenken, ontwikkelen en aanbieden. Wonen zit in onze genen. We zijn trots op onze manier van werken; het nét even anders doen. We werken volgens de Nieuwe Stijl. Een werkwijze die gericht is op aandacht. Aandacht voor elkaar, maar ook voor onze klanten, partners en relaties.  


Dat we iets hebben met stijl is geen toeval. We zijn gevestigd in een Rijksmonument. Een uniek kantoorpand ontworpen door Gerrit Rietveld. Rietveld was een van de iconen van de kunstbeweging De Stijl. Hij was vernieuwend op vele terreinen en bouwde volgens het adagium ‘licht, lucht en ruimte’. We zijn er bijzonder trots op dat we met elkaar in dit inspirerende pand ons werk mogen doen.  

De mensen van VanWonen zijn vakbekwame professionals. Conceptueel, creatief, gedreven en betrokken. Teamplayers die met hartstocht samen met gemeenten, beleggers, corporaties, buurtbewoners en toekomstige bewoners werken aan inspirerende duurzame projecten en gebieden. We denken vanuit de wensen van onze klanten en daarom ontwerpen en ontwikkelen we van binnenuit. Het kenmerkt onze cultuur waarin drie waarden centraal staan; klantgericht ondernemen, samen toekomstgericht, integer en authentiek. Een klantgerichte en ondernemende cultuur zorgt ervoor dat klanten zich welkom voelen, positief worden verrast en hun klantreis beoordelen met een 9+. We geloven in de kracht van aandacht en participatie, waardoor langdurige relaties ontstaan; van klant worden en klant zijn, naar klant blijven. Medewerkers blijven dicht bij zichzelf, zijn toegankelijk en doen wat ze zeggen.

Met vertrouwen in elkaar en het werken met trots en plezier maakt dat we alles in huis hebben om samen een mooie toekomst te ontwikkelen.

Deel dit verhaal: