Samen ambitieus: VanWonen Teamdag

Vijf jaar VanWonen. Vijf jaar groei. Door onze andere manier van kijken. Onze andere manier van denken. En onze ambitie. Zo willen we de komende jaren onze positie op de Nederlandse woningmarkt versterken en verbreden. Waarbij we streven naar een plek in de top 3 van onafhankelijke gebiedsontwikkelaars. En naar een blijvende 9+ van onze klanten en onze medewerkers.


Samen de eerste stap

Deze ambitie begint bij ons zelf. Ons team staat aan de basis van onze dienstverlening en de excellente klantbeleving. Zonder tevreden medewerkers, geen tevreden klanten. Dat is waar wij in geloven. “Om concrete invulling te gaan geven aan ons strategisch businessplan hebben we de zes strategische keuzes tijdens ons 5-jarig VanWonen evenement als team uitvoerig doorleefd,” zegt Algemeen Directeur VanWonen Alfred Bolks.
Voor elke strategische keuze is een workshop gehouden, georganiseerd voor én door onze medewerkers om in te stappen op onze ambitie. Door samen in gesprek te gaan. Om het bewustzijn aan te scherpen en waar nodig te verbeteren. Van groei tot duurzaamheid. Van de excellente klantreis tot een onderscheidende conceptontwikkeling. De eerste stap in de richting is genomen om dit verder waar te maken, met het hele team.

Van betekenis zijn

“VanWonen 5 jaar: waar ik al 5 maanden onderdeel uit van mag maken,” zegt Benedict Kraus, Manager Tenders, met trots. “De Teamdag heb ik beleefd als vertrouwd en familiair. Juist de mix maakte dit mogelijk. Van het inhoudelijke gedeelte met de workshops over de strategische keuzes. Tot aan de mogelijkheid om verbinding te maken met mijn collega’s. Met een uitgesproken gezellige sfeer waar ik openhartig aan kon bijdragen.”

Wie vanaf de start betrokken is bij VanWonen is Marketing- en Verkoopcoördinator Helen  de Smidt- Klaren: “Het is feest wanneer je 5 jaar bestaat, dat voel en beleef op zo’n dag. Met een inhoudelijk goed gevuld programma, met ook nieuwe inzichten voor mij tijdens de workshops. Van betekenis zijn, dat is de belangrijkste lering die ik meeneem vanuit deze Teamdag. Fijn om in een ongedwongen sfeer alle collega’s weer live te zien. Ik ben trots om bij deze club te horen, dit feestelijke moment hebben we dan ook gezellig gevierd.”

Energieke start

Naast een inhoudelijke dagprogramma hebben we 's avonds laten zien dat we bij VanWonen ook kunnen feesten. Vol energie zijn we samen met Miss Montreal op weg gegaan naar ons volgende lustrum. 

Beleef ook deze VanWonen Teamdag, bekijk daarvoor de impressievideo van deze dag:

Deel dit verhaal: