VanWonen Woningfonds

Bij VanWonen maken we geen onderscheid tussen koop en huur. Met ons Woningfonds ontwikkelen we huurwoningen voor een groeiende groep mensen in het middensegment waar op dit moment onvoldoende aanbod voor is. Wij kijken naar het totale plaatje: vanuit een visie op een gebied, in relatie tot de omgeving, creëren we leefomgevingen waarin iedereen zich thuis voelt. Wij gaan en staan altijd voor kwaliteit, van de woningen én de omgeving. Exploitatie en beheer houden we in eigen hand waardoor we aanwezig blijven in de gebieden waar we werkzaam zijn. Zo blijven we van A tot Z betrokken.

 

 


Nieuwbouw huurprojecten

Naast koop- ontwikkelt VanWonen ook huurwoningen in het eigen Woningfonds. Woningen voor een groeiende groep mensen in het middensegment voor wie op dit moment onvoldoende aanbod is. De exploitatie en het beheer van de huurwoningen blijft in onze handen waardoor we ook na oplevering verbonden blijven in de gebieden waar we werkzaam zijn. Zo zijn we van A tot Z betrokken.

Met behulp van ons Woningfonds kunnen we ook de zekerheid vergroten dat projecten doorgaan en slagen. Bijvoorbeeld in gebieden die potentie hebben maar waar de start niet vanzelf gaat. Door daar eerst huurwoningen te ontwikkelen, creëren we vertrouwen voor het vervolg én gaan we een langdurig commitment aan.

Bekijk onze huurprojecten

Huren bij VanWonen

Het beheer van de huurwoningen houden we in eigen hand waardoor we ook na oplevering verbonden blijven in de gebieden waar we werkzaam zijn. We brengen de woningen opnieuw in verhuur. Zo zijn we van A tot Z betrokken en blijven we leren van ervaringen van huurders. 

Bekijk de huurwoningen