Werken bij VanWonen

Het bouwen van je droomhuis begint niet aan de buitenkant, maar aan de binnenkant. Binnen in jezelf. Want daar zitten je wensen, je beelden en je gevoel. En die zijn voor ons het vertrekpunt voor elke woning die we ontwikkelen. Onze nieuwe stijl van denken, levert een andere manier van ontwikkelen op. Een reis vol positieve beleving. Een aanpak die gebouwd is op aandacht. Die gemak biedt en ontzorgt.

Aangenaam kennis te maken
Wij zijn VanWonen

De Nieuwe Stijl VanWonen

is de nieuwe stijl van werken

VanWonen Vastgoedontwikkeling is een nieuwe onderneming, een verzelfstandiging van de voormalige AM activiteiten in Noord en Oost Nederland. Wij zijn een klantgerichte, ondernemende gebieds- en vastgoedontwikkelaar. Niet gelieerd aan een groot concern of bouwbedrijf en daardoor geheel onafhankelijk. Een daadkrachtige full service gebieds- en vastgoedontwikkelaar, die adequaat inspeelt op de trends in de markt. De nieuwe stijl VanWonen is een gezamenlijke reis met álle stakeholders. Onze kracht is om alle ideeën die stakeholders delen, met elkaar te verbinden en te vertalen in duurzame en inspirerende concepten. De mensen van VanWonen zijn vakbekwame professionals. Conceptueel en creatief maar ook gedreven en betrokken.

Ben jij dat ook en wil jij daar graag iets aan toevoegen? Laat het ons weten.

Op dit moment hebben wij ruimte voor drie nieuwe teamleden: een acquisitie- en ontwikkelingsmanager, een projectmanager marketing & sales en een projectontwikkelaar.

Projectontwikkelaars
Projectmanager marketing & sales
Acquisitie- en Ontwikkelingsmanager