5, 6 & 7 JUNI - RAI AMSTERDAM
Nog even en dan gaat de Provada van start. De vastgoedbeurs waarbij het draait om ontmoeten en inspireren. Net als vorig jaar, zijn wij er ook weer. Met veel nieuwe gezichten, want ons team is flink uitgebreid met nieuw talent en expertise. We hebben een interessant programma voor u opgezet.


5 JUNI: LANCERING VANWONEN WONINGFONDS
Op dinsdag 5 juni lanceren we tijdens de Provada 2018 ons eigen woningfonds. Naast onze ontwikkelingen voor de koopmarkt gaan we met het woningfonds nu ook huurwoningen ontwikkelen en verhuren. Zodat iedereen bij VanWonen kan wonen! We spelen hiermee in op de groeiende behoefte in Nederland naar (middendure) huurwoningen. VanWonen wil woningen en leefomgevingen creëren waarin iedereen zich thuis voelt. Wilt u er ook alles over weten?

Wij nodigen u graag uit op dinsdag 5 juni om 15.00 uur in onze stand voor de feestelijke lancering. Nienke Bloem, deskundige op het gebied van customer experience, neemt ons mee in de customer experience trends in wonen. Wij ondertekenen de Letter of Intent voor de allereerste huurwoningen in het Kraanbolwerk, Zwolle. Daarna heffen wij graag met u het glas om dit moment te vieren. Sabine Uitslag is die middag onze host.


5 EN 6 JUNI: VANWONEN BEUGEL & BLOEDWORSTBORREL
Ook op andere momenten ontmoeten wij u graag. Bijvoorbeeld tijdens onze VanWonen Beugel & Bloedworstborrel. Op iedere beursdag staan om 16.30 uur de Grolsch beugelflessen koud op onze stand.
 

6 JUNI: WINNAARS CADEAU AAN ZWOLLE ONTMOETEN VANWONENID
Weet u het nog? Op 21 maart werden wij één jaar en gaven wij een cadeau aan Zwolle: de tijdelijke invulling van een terrein achter de Willemsvaart 21. Vorige week werd het winnende idee gekozen: een Zwolse proeftuin voor verbinding, ontmoeting en experiment, door en voor Zwollenaren. En het aardige is dat niet één, maar twee inzendingen hier als pioniers samen mee aan de slag gaan: kunstenaarscollectief ZwolLab en AOC Groene Welle.

Woensdagmiddag 6 juni om 13.00 uur vertellen de pioniers in onze stand meer over hun ideeën. Samen met VanWonenID maken zij de eerste schetsen. VanWonenID is nieuw. Conceptontwikkelaar en architect Jan van Gils: “Het is de plek waar onze concepten worden ontwikkeld. ID staat voor inventieve ideeën met gevoel voor identiteit. Voor ons begint gebiedsontwikkeling met aandacht voor een plek. We stellen ons voor welke verhalen er verteld kunnen gaan worden. Met onze stedenbouwkundige en architectonische kennis, zien we kansen en mogelijkheden om iets bijzonders toe te voegen. Altijd in relatie tot de stad en haar omgeving. We gaan op zoek naar het DNA van een gebied, leggen de geschiedenis bloot, herstellen oude allure of voegen nieuwe toe aan een plan. Zo maken we het verschil in gesprek met onze klanten, stakeholders en bewoners. En ontwikkelen we gebieden die generaties van betekenis blijven.”
 

GRAAG TOT OP DE PROVADA
Bent u nieuwsgierig? Kom gerust langs. Wij zien nu al uit naar deze editie van de Provada en hopen u te ontmoeten in onze stand! U vindt ons in Hal 10, stand 27.