Ontmoet VanWonen op de Provada 2017

Maak kennis met de Nieuwe Stijl VanWonen op de Provada! Als dé nieuwe gebieds- en vastgoedontwikkelaar in Noord en Oost Nederland stellen wij ons graag aan u voor met een interessant programma. Van 30 mei tot en met 1 juni ontmoeten wij u graag op onze stand. Tijdens de borrel, één van onze tafelgesprekken of even tussendoor. Laat u inspireren door VanWonen.

Ons programma

Dinsdag 30 mei vanaf 16.30 uur speciaal voor alumni:
de 'VanWonen Beugel en Bloedworst Borrel'

Voor het eerst op de Provada en een start van een traditie als het aan ons ligt. In het noorden en oosten borrelen we als vrienden onder elkaar: met bier en bloedworst. Bijpraten met bekenden en contacten leggen met nieuwe mensen. Bent u geïnteresseerd in de plannen van de nieuwste en één van de grootste onafhankelijke ontwikkelaars van Noord en Oost Nederland, kom dan langs.

Iedereen is welkom, maar speciaal heten we alle oud-collega's uit het Noorden en Oosten welkom van de 'rechtsvoorgangers' van VanWonen, zoals onder andere AM, BAM Vastgoed en Wilma. Bijpraten met oud-collega's, nieuwe contacten leggen voor de toekomst en genieten van al het lekkers dat onze regio te bieden heeft. Want er is meer dan bier en bloedworst.

Ook op de andere dagen staan bij ons rond 16:30 uur de beugels koud. U bent van harte welkom om langs te komen voor een kennismaking of een goed gesprek.

Bekijk het facebook event

Woensdag 31 mei en donderdag 1 juni om 11.30 uur:
'Aan Tafel Met VanWonen'

Waar liggen de kansen? In de Randstad? Wij weten het: in het Noorden en in het Oosten, maar dan moet je wel bekend zijn met de regio. En tot welke keuzes leiden die kansen? Nieuwsgierig? Kom dan naar Aan Tafel Met VanWonen en in een half uur bent u geïnspireerd en geïnformeerd. VanWonen deelt graag haar kennis. Dat komt ons werkgebied ten goede vinden wij. Sabine Uitslag, voormalig politica met haar roots in Oost Nederland, is onze tafeldame.

‘De toekomst ligt in de Randstad’
De ondertitel van Aan Tafel Met VanWonen is 'kansen, kiezen en kauwen', dus na de discussie nodigen we u onder het genot van een broodje graag uit om nog even door te kauwen op wat u heeft gehoord. Het thema van woensdag 31 mei is 'de toekomst ligt in de Randstad'. Naast een aantal bestuurlijke tafelgenoten uit de regio en algemeen directeur Alfred Bolks, schuift ook Gijs van den Boomen van Kuiper Compagnons aan. Volgens hen liggen de kansen in de Randstad. Dat belooft een mooie discussie te worden. U weet inmiddels hoe wij erover denken.

Bekijk het facebook event

‘Het Noorden en Oosten als voorstad van Nederland’
Donderdag 1 juni is het onderwerp 'het Noorden en Oosten als voorstad van Nederland'. De deskundige aan tafel is Peter Savelberg, initiatiefnemer en ontwerper van het Tristate City-model. Savelberg is een gewild spreker en de visie achter het Tristate City-model is trending in ons vak. Kom op tijd voor verdieping en de laatste ins en outs.

Bekijk het facebook event

Onze mensen en onze projecten
Tijdens de beurs kunt u altijd terecht bij onze medewerkers voor een korte kennismaking of een gesprek. Binnenkort start VanWonen met de verkoop van een aantal zeer interessante projecten. Denk aan het Kraanbolwerk in Zwolle. Aan de Laares in Enschede. Het Ebbingekwartier in Groningen, of Kernhem in Ede. Kom gerust bij ons langs, wij vertellen u er graag meer over. Uiteraard kunt u ook vooraf een afspraak maken met één van onze mensen. Stuurt u ons alvast een mail, dan weten we dat u komt.

Graag tot ziens op de Provada! U vindt onze stand in Hal 10, locatie 1034.

Meer informatie over de Provada vindt u op www.provada.nl