Over VanWonen

Wij zijn dé nieuwe vastgoedontwikkelaar voor Noord en Oost Nederland. Nieuw?
Eigenlijk zijn we al jaren actief, want we komen voort uit AM.
VanWonen is met een planvoorraad van duizenden woningen één van de grootste projectontwikkelaars van Noord en Oost Nederland. Ons werkgebied strekt zich uit over de hele regio en omvat gemeenten als Groningen, Zwolle, Deventer, Hengelo, Enschede, Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen.
In onze visie staan onze klanten en de reis die ze afleggen bij het ontwikkelen, kopen en bouwen van een woning centraal. We noemen dit ‘de nieuwe stijl VanWonen’. Een onderscheidende aanpak gebouwd op aandacht.
Wij zijn een ondernemende vastgoedontwikkelaar. Niet gelieerd aan een groot concern of bouwbedrijf en daardoor geheel onafhankelijk.

VanWonen in vier beloften

Altijd welkom
Dat is het gevoel dat we iedereen willen geven: geïnteresseerden, klanten, gemeenten, buurtbewoners en zakenpartners. In elke ervaring met VanWonen en bij elk contact. Net zo warm en betrokken zoals je thuis met elkaar om gaat.

Ontwikkelen van binnenuit
We denken vanuit de wensen van onze klanten en daarom ontwerpen en ontwikkelen we van binnenuit. Zo willen we bijdragen aan het creëren van een thuis. De omgeving, het type woning, de indeling en de afwerking; we toetsen alle ideeën bij onze klanten en nemen dit mee in het ontwikkelproces.

Geen kopers maar klanten
Met kopers doe je een transactie, met klanten bouw je aan een relatie. Wij zijn van de laatste categorie en dat zie je terug in de manier waarop we zaken doen met gemeenten en geïnteresseerden in een project of een woning.
Wij geloven in de kracht van aandacht en participatie, waardoor langdurige relaties ontstaan; van klant worden en klant zijn naar klant blijven. En daar hebben we onze diensten ook op afgestemd. Zo kun je ook nadat je je woning hebt betrokken, blijven meedenken over de ontwikkeling van je woonomgeving. Op deze manier dragen we bij aan een leefomgeving waar iedereen zich thuis voelt.

Van A tot Z betrokken
Waarom zouden we wat we samen met onze klanten hebben ontwikkeld en waar we het meest trots op zijn, laten verkopen door een ander? Dat doen we dan ook niet, we houden het liever persoonlijk! De adviseur met wie u uw dromen en wensen bespreekt, is ook de adviseur waarmee u het contract sluit. Klanten kopen van ons en bij ons.

Team VanWonen

De VanWonen mensen zijn vakbekwame professionals. Conceptueel en creatief, maar ook gedreven en betrokken. Teamplayers die met hartstocht samen met gemeenten, beleggers, corporaties, buurtbewoners en toekomstige bewoners werken aan inspirerende duurzame projecten en gebieden.

Het team van

VanWonen

Ons Team

Heldere Governance

VanWonen Holding is een zelfstandige onderneming en kent een heldere Governance. VanWonen heeft een vierhoofdige leiding die bestaat uit algemeen directeur Alfred Bolks, financieel directeur Chris Stam, manager marketing & sales Miranda Venekamp-Brandt en manager vastgoedontwikkeling Mireille Jeurnink. 

Een Raad van Commissarissen (RvC) houdt toezicht op VanWonen Holding B.V. en haar werkmaatschappijen. Zij functioneert conform de Corporate Governance Code.
De RvC bestaat uit vijf leden: Sipko Schat, Peter Keur, Herman Hazewinkel, Andre Vasters en Bernhard Minnen.
Alle leden zijn ervaren bestuurders, bekend met de sector en breed georiënteerd.

VanWonen is lid van de NEPROM. Daarmee conformeert VanWonen zich aan de NEPROM Gedragscode. Algemeen directeur Alfred Bolks is lid van RICS, (Royal Institution of Chartered Surveyors) een instituut voor vastgoedprofessionals dat zich inzet voor het bevorderen van professioneel en integer handelen.