De nieuwe stijl VanWonen zoekt
Verhuurcoördinator (32-40 uur)

Jij zorgt ervoor dat onze klanten een fantastische woonervaring beleven in een VanWonen huurwoning.

Wij zijn VanWonen
VanWonen is dé klantgerichte en ondernemende gebieds- en vastgoedontwikkelaar in Noord en Oost Nederland. Niet gelieerd aan een groot concern of bouwbedrijf en daardoor geheel onafhankelijk. Een daadkrachtige full service ontwikkelaar, die adequaat inspeelt op de trends in de markt. De Nieuwe Stijl VanWonen is een gezamenlijke reis met álle stakeholders. Onze kracht is om alle ideeën die stakeholders delen, met elkaar te verbinden en te vertalen in duurzame en inspirerende concepten die tot rendabele ontwikkelingen leiden. 

VanWonen ontwikkelt gebieden die naadloos aansluiten bij hun omgeving en bewoners het ultieme thuisgevoel geven. Oude industriële gebieden duurzaam transformeren naar een spannende stadse woonplek met winkels op loopafstand en dorpen kwalitatieve groei geven, met duurzame en waardevaste oplossingen en met behoud van voorzieningen.

De ruim 50 VanWonen medewerkers zijn vakbekwame professionals. Conceptueel, creatief en commercieel, maar ook gedreven en betrokken. Teamspelers die met hartstocht samen met gemeenten, beleggers, corporaties, buurtbewoners en toekomstige bewoners werken aan inspirerende en duurzame projecten en gebieden. 

Wat wordt je werk
Naast koop- ontwikkelt VanWonen ook huurwoningen vanuit het eigen woningfonds. Deze woningen en appartementen worden ontwikkeld voor een groeiende groep mensen in het middensegment. De exploitatie en het beheer van de huurwoningen houden we dan in eigen hand waardoor we ook na oplevering verbonden blijven in de gebieden waar we werkzaam zijn. Zo zijn we van A tot Z betrokken en blijven we leren van ervaringen van huurders.

In de rol van verhuurcoördinator ben je achter de schermen verantwoordelijk voor het gehele verhuurproces. Je werkt nauw samen met de verhuurmanager, klantmanager en de kwaliteitscoördinator en daarnaast met 2 collega’s die met name het verkoopproces coördineren. Een belangrijk onderdeel van jouw werk is het uitvoeren van de inkomenstoets bij onze klanten. Hierin ben je verantwoordelijk voor het gehele proces, van communicatie met de klant, verzamelen van de informatie, uitvoeren van de toets tot verwerken en communiceren hiervan. Daarnaast stel je de huurovereenkomst op en verzorg je de administratieve verwerking. Wanneer we een pre-rent onderzoek doen om wensen en belangstelling uit de markt te onderzoeken, verzorg je de verwerking van de panels of enquêtes en ondersteun je de verhuurmanager in de organisatie. Bij inspecties, zowel bij nieuwe huurwoningen als bij wederverhuur, plan je de afspraken in en verwerk je het inspectierapport. Huuropzeggingen komt bij jou binnen, je zorgt voor de juiste verwerking, hebt het contact met de klant en zorgt ervoor dat het werven van een nieuwe huurder in gang wordt gezet. Bij bezichtigingen heb je contact met de (potentiële) huurders voor het inplannen van deze afspraken. Tenslotte faciliteer je bij marketing activiteiten van de verhuurwoningen. In alles wat je doet streef je naar kwaliteit om bij te dragen aan de 9+ klantervaring.

Wat breng je mee
Ons team is ondernemend, werkt samen, is toekomstgericht en een ieder van ons is authentiek en integer. Daar staan we voor. Voor de rol van verhuurcoördinator is het van belang dat je nauwkeurig bent, het geheel kunt overzien en snel kunt schakelen. Je vindt het een uitdaging om achter de schermen alles in goede banen te leiden. Communicatief ben je sterk, zoals mondeling als schriftelijk. Je vindt het heerlijk om contact te hebben met klanten en weet klantverwachting te overtreffen. Je hebt goede mensenkennis en bent in staat een eerlijk en objectief oordeel te vellen. Daarnaast is het volgende van belang:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 2-5 jaar ervaring met een soortgelijke rol
  • Ervaring met het uitvoeren van de inkomenstoets

Dit bieden we jou
VanWonen heeft een open en informele cultuur met veel ruimte voor initiatief. De organisatie biedt veel ruimte en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing. Daarnaast heeft VanWonen meer dan uitstekende en zeer concurrerende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij deze functie, maar bovenal bij jouw ambitie en behoeften. VanWonen biedt de mogelijkheid om de functie parttime uit te voeren. We zijn gevestigd in Zwolle in een prachtig gerenoveerd kantoor ontworpen door Gerrit Rietveld. Daarnaast hebben we twee hub-kantoren, namelijk in Nijmegen en een mooi nieuw kantoor in Groningen. Voor dit jaar zijn we wederom gecertificeerd als Great Place to work, iets waar we trots op zijn.
 

Interesse in VanWonen?
Stuur dan jouw CV en brief naar Mariët Oosterveld (mariet@vanwonen.com). Heb je eventueel vragen over deze vacature, dan kun je Mariët bellen op 06 82 41 94 99

Na ontvangst van je sollicitatie krijg je binnen 2 weken een eerste reactie. Er zullen 2 tot 3 gespreksrondes plaatsvinden. Afsluitend een arbeidsvoorwaarden gesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Deel deze pagina: