De nieuwe stijl VanWonen zoekt
projectontwikkelaars
 

Wie is VanWonen
VanWonen is  dé klantgerichte en ondernemende project- en gebiedsontwikkelaar uit Noord en Oost Nederland. Niet gelieerd aan een groot concern of bouwbedrijf en daardoor geheel onafhankelijk. Een daadkrachtige full service gebieds- en vastgoedontwikkelaar, die adequaat inspeelt op de trends in de markt. De Nieuwe Stijl VanWonen is een gezamenlijke reis met álle stakeholders. Onze kracht is om alle ideeën die stakeholders delen, met elkaar te verbinden en te vertalen in duurzame en inspirerende concepten. De mensen van VanWonen zijn vakbekwame professionals. Conceptueel en creatief maar ook gedreven en betrokken. Omdat onze visie klanten  aanspreekt groeien we en zijn we op zoek naar nieuwe collega’s.

Wat wordt je werk
Blije klanten! Dat is als projectontwikkelaar bij VanWonen je drive! Daarbij gaat het om verbinden en inspireren vanuit visie. Commerciële vaardigheden kunnen hierbij niet ontbreken.

Wij zijn per direct op zoek naar, klantgerichte projectontwikkelaars met lef, visie, creativiteit en doorzettingsvermogen. Met een sterk gevoel voor de relatie en de commerciële strategie wordt VanWonen graag versterkt met nieuwe inzichten en creatieve werkwijzen om tot beste resultaten te komen.

Als projectontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling  van ambitieuze projecten. Dit doe je in teamverband vanaf initiatief tot en met de oplevering. Klantparticipatie van zowel onze kernklant, de toekomstige bewoner, als onze zakelijke partners behoort tot je primaire verantwoordelijkheden. Hierin houd je rekening met de vooraf vastgestelde duurzaamheids-, financiële-, kwalitatieve- en planningsuitgangspunten.

Je klantcommunicatie voer je op strategisch niveau. Je volgt en onderzoekt de marktontwikkelingen in je werkgebied en hebt daar een visie op. Deze visie vertaal je naar marktconforme concepten. Samen met de stakeholders in het project creëer je de randvoorwaarden waarbinnen je met een klant-georiënteerde benadering, tot een financieel haalbaar project komt.  De klantreis en de klantbeleving staan hierbij centraal.

Wat breng je mee
Voor deze rol breng je naast een HBO+/academische opleiding  minimaal 5 jaar relevante relevante werkervaring mee. Met kennis en ervaring in ontwikkeling van binnenstedelijke projecten heb je een lichte voorsprong. Je bent ondernemend, toont lef en verbindt. Daarnaast handel je altijd vanuit klantgerichtheid. Je hebt drive, bent een teamplayer en zo bereik je de beste resultaten. VanWonen is een jonge organisatie en heeft een  open en informele cultuur met veel ruimte voor initiatief en ondernemerschap.

Interesse in VanWonen?
Stuur dan je CV met motivatie naar Chris Stam chris@vanwonen.com. Wil je liever eerst meer weten over de functie? Bel dan met Chris, hij is te bereiken via 06-15 94 71 75.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.