De nieuwe stijl VanWonen zoekt
projectontwikkelaar

Voor ons steeds groter wordende werkgebied zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die aan de slag willen met uitdagende projecten gelegen in het midden, het oosten en het noorden van het land!

Wij zijn VanWonen
VanWonen is dé klantgerichte en ondernemende project- en gebiedsontwikkelaar uit Noord en Oost Nederland. Niet gelieerd aan een groot concern of bouwbedrijf en daardoor geheel onafhankelijk. Een daadkrachtige full service gebieds- en vastgoedontwikkelaar, die adequaat inspeelt op de trends in de markt. De Nieuwe Stijl VanWonen is een gezamenlijke reis met álle stakeholders. Onze kracht is om alle ideeën die stakeholders delen, met elkaar te verbinden en te vertalen in duurzame en inspirerende concepten die tot rendabele ontwikkelingen leiden.

VanWonen ontwikkelt gebieden die naadloos aansluiten bij hun omgeving en bewoners het ultieme thuisgevoel geven. Oude industriële gebieden duurzaam transformeren naar een spannende stadse woonplek met winkels op loopafstand en dorpen kwalitatieve groei geven, met duurzame en waardevaste oplossingen en met behoud van voorzieningen.

De ruim 50 medewerkers van VanWonen zijn vakbekwame professionals. Conceptueel, creatief en commercieel, maar ook gedreven en betrokken. Teamspelers die met hartstocht samen met gemeenten, beleggers, corporaties, buurtbewoners en toekomstige bewoners werken aan inspirerende en duurzame projecten en gebieden. 

Wat wordt je werk?
Vanwege de groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. In ons team hebben we plek voor ervaren klantgerichte projectontwikkelaars met lef, visie, creativiteit en doorzettingsvermogen.

Als projectontwikkelaar werk je in een projectteam en ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van ambitieuze projecten, van initiatief tot en met de oplevering. Hierin houd je rekening met de vooraf vastgestelde duurzaamheids-, financiële-, kwalitatieve- en planningsuitgangspunten. Bij VanWonen leggen we de verantwoordelijkheid graag laag in de organisatie. Als ontwikkelaar zet je zelf de lijnen uit en trek je het complete project, samen met de andere collega’s in het team.

Hoe doen we dat?
Wat VanWonen bijzonder maakt is dat we bij het gehele ontwikkeltraject de klant centraal stellen. Klantparticipatie van zowel onze kernklant, de toekomstige bewoner, als onze zakelijke partners behoort tot je primaire verantwoordelijkheden. We ontwikkelen vanuit een goed doordachte visie, waarbij we samenwerken met onze eigen concept afdeling VanWonen ID. Je bent op de hoogte van de marktontwikkelingen in je werkgebied en hebt daar een visie op. Deze visie vertaal je naar marktconforme concepten. Samen met de stakeholders in het project creëer je met het projectteam de randvoorwaarden waarbinnen je met een klant-georiënteerde benadering, tot een financieel haalbaar project komt.

Wat breng je mee?
Ons team is ondernemend, werkt samen, is toekomstgericht en een ieder van ons is authentiek en integer. Daar staan we voor. Als projectontwikkelaar vind je het motiverend om verantwoordelijkheid te dragen voor een aantal projecten. Je neemt initiatief, werkt zelfstandig, bent gedreven en ondernemend. Je handelt altijd vanuit klantgerichtheid. Je bent georganiseerd, analytisch en communicatief sterk en weet daarmee de processen succesvol te sturen. Daarnaast is het volgende van belang:

  • WO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 7-10 jaar relevante werkervaring (bijv. ontwikkelaar/ontwikkelende bouwer);
  • Kennis van en ervaring met ontwikkeling van binnenstedelijke projecten is een pré;
  • Je bent sterk in het financiële en contractuele aspect van projectontwikkeling;
  • Je hebt een sterke bouwtechnische basis;
  • Je bent een echte teamplayer.


Dit bieden we jou
VanWonen heeft een open en informele cultuur met veel ruimte voor initiatief. De cultuur hebben we in waarden uitgedrukt als klantgericht ondernemen, samen toekomstgericht, integer en authentiek. De organisatie biedt veel ruimte en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing. Daarnaast heeft VanWonen meer dan uitstekende en zeer concurrerende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij deze functie, maar bovenal bij jouw ambitie en behoeften. VanWonen biedt de mogelijkheid om de functie parttime uit te voeren (minimaal 32 uur). We zijn gevestigd in Zwolle in een prachtig gerenoveerd kantoor ontworpen door Gerrit Rietveld. Daarnaast hebben we twee hub-kantoren, namelijk in Nijmegen en Groningen. Voor dit jaar zijn we wederom gecertificeerd als Great Place to work, iets waar we trots op zijn.
 

Interesse in VanWonen?
Stuur dan jouw CV en brief naar Mariët Oosterveld mariet@vanwonen.com

Nadat je jouw sollicitatie hebt verstuurd kun je binnen 2 weken een eerste reactie ontvangen. Tijdens het proces zullen er 2 tot 3 gespreksrondes plaatsvinden afsluitend met een arbeidsvoorwaarden gesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Deel deze pagina: