VanWonen zoekt een Projectontwikkelaar in Noord-Nederland
een motiverende regisseur, met een sterke visie

Vind jij de weg in het Noorden van Nederland? Wij werken aan spraakmakende projecten zoals het Ebbingekwartier, Stadshavens en Oosterhamrikkade. Een werkgebied gevuld met ambitieuze projecten, waar jij aan bij kan dragen! 

Ontwikkel jij mee in Noord-Nederland?
Bij VanWonen ben je als projectontwikkelaar continue bezig om woon- en leefomgevingen te creëren voor de gezondste generaties. Samen met het projectteam ben jij van het begin tot aan het einde verantwoordelijk voor de ontwikkeling van ambitieuze projecten. Herken jij jezelf in de volgende eigenschappen: ondernemend, visie, creativiteit en doorzettingsvermogen? Reageer dan snel.  

Vestiging Groningen is in principe jouw thuisbasis, daarvanuit start jij een ontwikkeltraject waarbij onze klant altijd centraal staat. We ontwikkelen vanuit een doordachte visie, in samenwerking met onze eigen conceptafdeling VanWonen ID. Je bent op de hoogte van de marktontwikkelingen in je werkgebied en je hebt daar een sterke visie op. Deze visie vertaal je naar marktconforme concepten.
Bij VanWonen leggen we de verantwoordelijkheid graag in de organisatie. Je bent daarom nauw betrokken bij de projecten, van initiatief tot en met de oplevering. Als ontwikkelaar zet je de lijnen uit en trek je het complete project, samen met de andere collega’s in het team. Je bent een coach voor je collega’s om gezamenlijk verder te bouwen aan de toekomst van Groningen.  

Wat breng je mee
Je vindt het motiverend om verantwoordelijkheid te dragen voor meerdere projecten. Je neemt initiatief, werkt zelfstandig, bent gedreven en ondernemend. Je handelt altijd vanuit klantgerichtheid. Je bent georganiseerd, analytisch en communicatief sterk en weet daarmee de processen succesvol te sturen.

Verder heb je:
-    WO werk- en denkniveau;
-    Minimaal 7-10 jaar relevante werkervaring (bijv. ontwikkelaar/ontwikkelende bouwer);
-    Kennis van en ervaring met ontwikkeling van binnenstedelijke projecten is een pré;
-    Bij voorkeur woonachtig in de regio Groningen, of van plan/bereid hier naar toe te verhuizen;
-    Je bent sterk in het financiële en contractuele aspect van plan projectontwikkeling; 
-    Je hebt een sterke bouwtechnische basis;
-    Je bent een echte teamplayer.

Wij zijn VanWonen
VanWonen is dé klantgerichte en ondernemende gebiedsontwikkelaar uit Noord-Oost Nederland. Niet gelieerd aan een groot concern of bouwbedrijf en daardoor geheel onafhankelijk. Een daadkrachtige full service gebieds- en vastgoedontwikkelaar, die adequaat inspeelt op de trends in de markt.
Wij ontwikkelen gebieden die naadloos aansluiten bij hun omgeving en bewoners het ultieme thuisgevoel geven. Oude industriële gebieden duurzaam transformeren naar een spannende stadse woonplek met winkels op loopafstand en dorpen kwalitatieve groei geven, met duurzame en waardevaste oplossingen en met behoud van voorzieningen.

Je ruim 70 VanWonen collega’s zijn vakbekwame professionals. Conceptueel, creatief en commercieel, maar ook gedreven en betrokken. Teamspelers die met hartstocht samen met gemeenten, beleggers, corporaties, buurtbewoners en toekomstige bewoners werken aan inspirerende en duurzame projecten en gebieden. 

Dit bieden we jou
VanWonen heeft een informele cultuur met veel ruimte voor initiatief. De cultuur hebben we in de volgende waarden uitgedrukt:  klantgericht ondernemen, samen toekomstgericht, integer en authentiek. Daarnaast heeft VanWonen meer dan uitstekende arbeidsvoorwaarden die passen bij deze functie, maar bovenal bij jouw ambitie en behoeften. Denk aan:

  • Een dienstverband van 32-40 uur per week;
  • 30 vakantiedagen per jaar;
  • Een individueel keuzebudget met de mogelijkheid tot 43 vakantiedagen per jaar of extra salaris;
  • Diverse regelingen, zoals een sportregeling via bedrijfsfitness, een fiets via lease a bike en een regeling voor het verduurzamen van je eigen huis;
  • Een meer dan uitstekende maandsalaris;
  • Een variabele bonusuitkering;
  • Een representatieve (elektrische) leaseauto;
  • Veel ruimte en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle in een prachtig gerenoveerd kantoor ontworpen door architect Gerrit Rietveld. Daarnaast hebben we vier vestigingen, namelijk in Nijmegen, Den Haag, Groningen en Utrecht. In 2023 zijn we voor de vijfde keer op rij gecertificeerd als Great Place To Work organisatie!Interesse in werken bij VanWonen?
Stuur dan jouw CV met motivatie naar werkenbij@vanwonen.com.
Na ontvangst van je sollicitatie krijg je zo snel mogelijk een eerste reactie. Er zullen 2 tot 3 gespreksrondes plaatsvinden. Afsluitend een arbeidsvoorwaardengesprek. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Deel deze pagina: