VanWonen zoekt
Projectmanager huurwoningen

Heb jij al ruime ervaring als projectmanager? Slaag jij erin om belangen die soms lijnrecht tegenover elkaar staan samen te brengen? En lijkt het je leuk om bij te dragen aan woningen en leefomgevingen voor een toekomstbestendige samenleving? Dan ben jij misschien wel onze de nieuwe projectmanager huurwoningen.

Wij zijn VanWonen
Wij zijn dé klantgerichte project- en gebiedsontwikkelaar van Nederland. De organisatie creëert woningen en leefomgevingen voor de gezondste generaties, vanuit één integrale visie. In nauwe samenwerking met gemeenten, beleggers, corporaties, buurtbewoners en toekomstige bewoners. Met het oog op mens en aarde. Door al die ideeën met elkaar te verbinden, ontwikkelt VanWonen duurzame plannen. Van binnenstedelijke transformaties tot nieuwbouw in buitengebieden. Zowel groot- als kleinschalig. En steeds vaker in combinatie met commercieel vastgoed.
Met 65 collega’s, een open en informele cultuur bieden wij veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Als projectmanager huurwoningen kom jij te werken voor het eigen Woningfonds, dat jaarlijks zo’n 200 huurwoningen en appartementen ontwikkelt voor een groeiende groep huurders in het middensegment. Jij vervult een zelfstandige rol, waarbij je zelf verantwoordelijk bent voor je planning en doelstellingen, maar je collega’s goed weet te vinden. Om bijvoorbeeld kennis te delen en wekelijks met elkaar te sparren. 

Wat wordt jouw werk?
Ben jij de projectmanager huurwoningen die wij zoeken? Dan beschik jij over: 

 • minimaal HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur aantoonbaar met een bouwkundig diploma;
 • ruime werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • organisatorische vaardigheden: je weet hoe je werkzaamheden op een effectieve manier kunt uitzetten;
 • communicatieve vaardigheden: je onderhoudt contact met verschillende partijen en kunt daarbij makkelijk schakelen;
 • een pragmatische instelling: je bent oplossingsgericht en brengt conflictsituaties altijd tot een goed einde.

Dit bieden we jou

 • Een concurrerend salaris dat onder meer afhankelijk is van je achtergrond en werkervaring.
 • Elke maand 8% vakantiegeld, een vergoeding voor duurzame inzetbaarheid van 1,93% en een jaarlijkse beloning die qua hoogte varieert.
 • 43 dagen verlof op jaarbasis, waarvan 13 dagen in het individueel keuzebudget. 
 • Een elektrische leaseauto, laptop en telefoon (met abonnement voor privégebruik) van de zaak. 
 • Ruime opleidingsmogelijkheden via de VanWonen Academie. 
 • Een sportregeling via de bedrijfsfitness. 
 • Ons prachtige kantoor in Zwolle, dat is ontworpen door de bekende architect Gerrit Rietveld. Verder hebben wij drie hub-kantoren: in Nijmegen, Groningen en Utrecht.

Interesse?
Wij willen je graag leren kennen, stuur ons e-mail met een korte motivatie en je cv. naar iwanvanham@lakehouse.nl. Voor meer informatie over de functie en het bedrijf, kun je telefonisch contact opnemen met: Iwan van Ham via 06-21542519.

Dit jaar zijn we voor de derde keer gecertificeerd als Great Place to Work, iets waar we trots op zijn.

Deel deze pagina: