VanWonen heeft de leukste opdracht (10-15 uur per week) voor ons VanWonen Infohuis in Stadshagen

Voor ons VanWonen Infohuis in de wijk Stadshagen in Zwolle zijn wij op zoek naar een enthousiast en communicatief sterk persoon die belangstellenden informatie verschaft over alle nieuwbouw ontwikkelingen in de wijk Stadshagen. Het VanWonen Infohuis staat op een inspirerende plek, midden in Breezicht, waar recent de bouw is gestart.

In deze rol ben je op de hoogte van de lopende en toekomstige projecten en ontwikkelingen van de wijk. Je bezet het VanWonen Infohuis tijdens openingstijden en bent het aanspreekpunt voor alle vragen van belangstellenden die langskomen of telefonisch contact opnemen. Je zorgt ervoor dat het Infohuis een plek is voor inspireren, verbinden en ontmoeten.

Omdat het een hele zelfstandige functie is, is het belangrijk dat je deze verantwoordelijkheid op je wilt nemen. Daarnaast weet je informatie enthousiast en duidelijk over te brengen. Je bent communicatief sterk en klantgericht en zorgt er daarmee voor dat iedere belangstellende een maximale klantbeleving ervaart.

  • Je bent beschikbaar tijdens de openingstijden van het VanWonen Infohuis: 
    Zomertijd: vrijdag 12:00 - 20.00 uur, zaterdag van 10:00 - 17:00 uur
    Wintertijd: vrijdag 12:00 - 16.00 uur, zaterdag van 10:00 - 16:00 uur
  • Communicatief sterk en werkt graag zelfstandig;
  • Je volgt minimaal een HBO opleiding of hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Bij voorkeur woonachtig in de wijk Stadshagen (Zwolle)

Dit is een ideale bijbaan voor een HBO student (bijvoorbeeld commerciële economie, communicatie, ondernemerschap & retail management, vastgoed en makelaardij of office management), of voor een zelfstandig ondernemer die het leuk vindt dit (erbij) te gaan doen. Het betreft een tijdelijke opdracht, in eerste instantie voor 1 jaar met een verwachte periode van (minimaal) 2 jaar. 

Is dit echt iets voor jou? Stuur dan een mail met korte motivatie en CV naar Mariët Schutte - Oosterveld (mariet@vanwonen.com). Ook voor vragen kun je bij Mariët terecht (tel: 06-82 41 94 99).