VanWonen zoekt
Medewerker Infohuis Zwolle (wijk Stadshagen)

Voor ons Infohuis in de Zwolse wijk Stadshagen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en communicatief sterke collega. Het Infohuis is ons informatiepunt voor iedereen die vragen heeft over de nieuwbouw in dit deel van Zwolle. Ook belangstellenden voor de woningen die wij ontwikkelen kunnen hier terecht. Jij zorgt ervoor dat de bezoekers van het Infohuis informatie krijgen over alle nieuwbouwontwikkelingen in de wijk Stadshagen. Het Infohuis staat op een inspirerende plek, aan de de Milligerplas, midden in project Hof van Breezicht.

Wat wordt jouw werk?
In deze parttime baan, circa 10 uur per week, ben jij op de hoogte van de lopende en toekomstige projecten en de ontwikkelingen van de wijk. Je bent het gastvrije aanspreekpunt voor VanWonen in het Infohuis, voor alle vragen van belangstellenden die langskomen of telefonisch contact zoeken. Jij zorgt ervoor dat het Infohuis een plek is voor inspireren, verbinden en ontmoeten.

Wat breng je mee
Omdat je veelal alleen het Infohuis beheert, is het belangrijk dat je graag zelfstandig werkt. Daarnaast weet je informatie enthousiast en duidelijk over te brengen. Je bent communicatief sterk en klantgericht en zorgt er daarmee voor dat iedere belangstellende een maximale klantbeleving ervaart.

  • Je bent beschikbaar tijdens de openingstijden van het Infohuis. Dit is op vrijdag van 12:00 – 16:00 uur en zaterdag van 10:00 – 15:00 uur;
  • Je bent communicatief sterk en werkt graag zelfstandig;
  • Je volgt minimaal een HBO-opleiding of hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de wijk Stadshagen (Zwolle).

Dit bieden we jou
Dit is een ideale bijbaan voor een HBO-student (bijvoorbeeld Commerciële Economie, Communicatie, Ondernemerschap & Retail management, Vastgoed en Makelaardij of Office Management). Het betreft een tijdelijke baan, in eerste instantie voor 1 jaar.

Interesse?
Wij willen je graag leren kennen, stuur een email met een korte motivatie en je c.v. naar werkenbij@vanwonen.com. Heb je nog vragen over deze functie bij VanWonen, neem dan contact op met Marijana Stoel via mail (marijana@vanwonen.com) of telefonisch via 038 303 36 00. Nadat je jouw sollicitatie hebt verstuurd kun je binnen twee weken een eerste reactie ontvangen. 

Dit jaar zijn we voor de derde keer gecertificeerd als Great Place to Work, iets waar we trots op zijn.

Deel deze pagina: