De nieuwe stijl VanWonen zoekt
Managementassistent (32-40 uur)

Zorg jij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt?

Wij zijn VanWonen
VanWonen is dé klantgerichte en ondernemende project- en gebiedsontwikkelaar in Noord en Oost Nederland. Niet gelieerd aan een groot concern of bouwbedrijf en daardoor geheel onafhankelijk. Een daadkrachtige full service gebieds- en vastgoedontwikkelaar, die adequaat inspeelt op de trends in de markt. De Nieuwe Stijl VanWonen is een gezamenlijke reis met álle stakeholders. Onze kracht is om alle ideeën die stakeholders delen, met elkaar te verbinden en te vertalen in duurzame en inspirerende concepten die tot rendabele ontwikkelingen leiden.

VanWonen ontwikkelt gebieden die naadloos aansluiten bij hun omgeving en bewoners het ultieme thuisgevoel geven. Oude industriële gebieden duurzaam transformeren naar een spannende stadse woonplek met winkels op loopafstand en dorpen kwalitatieve groei geven, met duurzame en waardevaste oplossingen en met behoud van voorzieningen.

De ruim 50 medewerkers van VanWonen zijn vakbekwame professionals. Conceptueel, creatief en commercieel, maar ook gedreven en betrokken. Teamspelers die met hartstocht samen met gemeenten, beleggers, corporaties, buurtbewoners en toekomstige bewoners werken aan inspirerende en duurzame projecten en gebieden.

Wat wordt je werk
Omdat onze visie klanten aanspreekt groeien we en zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Specifiek voor ons secretariaat komt er de functie vrij van Managementassistent. In deze rol verricht je diverse secretariële en administratieve werkzaamheden en ondersteun je in de breedste zin van het woord. Je bent verantwoordelijk voor ondersteuning, agendabeheer en correspondentie van 2 directeuren, namelijk directeur vastgoedontwikkeling en directeur marketing en verkoop. Je ondersteunt het verkoop- en het projectontwikkelaarsteam met het plannen en beheren van afspraken. Voor overleggen stuur je de agenda rond, maak je een actielijst en bewaak je de opvolging van de actiepunten. Je organiseert events en bijeenkomsten en vindt het heerlijk om dit in goede banen te leiden en weet daarin verrassend te zijn. Je redigeert en stelt correspondentie op aan de hand van concepten en levert een bijdrage aan rapportages. Door jouw betrokkenheid weet je wat er speelt, neem je initiatief en weet je te prioriteren in werkzaamheden en afhandeling van wat binnenkomt. Op de vrijdag beheer je de receptie, waarbij je gasten en klanten een gevoel van welkom laat ervaren. Op die dagen neem je de telefoon aan, waarbij je het eerste contact hebt met de klant en er ervoor zorgt dat dit bijdraagt aan de 9+ klantbeleving.

Wat breng je mee
Ons team is ondernemend, werkt samen, is toekomstgericht en een ieder van ons is authentiek en integer. Daar staan we voor. Voor de rol van Managementassistent is het van belang dat je ervan houdt om in een dynamische omgeving te werken. Jouw passie is om te ondersteunen, problemen aan te pakken en op te lossen. Je werkt pro-actief en zelfstandig, ziet waar kansen liggen om jouw kwaliteiten in te zetten. Je bent een sterke persoonlijkheid die zich graag in dienst stelt van een ander. Je bent hands-on, schakelt soepel en bent flexibel. Verder vinden we van belang voor deze rol dat je bezit over:

  • HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld een afgeronde secretariële, office management of een managementassistent opleiding;
  • Affiniteit met vastgoedontwikkeling, ervaring in vastgoed is een pré;
  • Je minimaal een 2 tot 5 jaar werkervaring hebt in een soortgelijke rol
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden (woord en schrift) in Nederlands;
  • Uiteraard goede beheersing van MS office-pakket en ervaring en affiniteit met het werken van diverse systemen;

Dit bieden we jou
VanWonen heeft een open en informele cultuur met veel ruimte voor initiatief. De organisatie biedt veel ruimte en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing. Daarnaast heeft VanWonen meer dan uitstekende en zeer concurrerende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij deze functie, maar bovenal bij jouw ambitie en behoeften. VanWonen biedt de mogelijkheid om de functie parttime uit te voeren. We zijn gevestigd in Zwolle in een prachtig gerenoveerd kantoor ontworpen door Gerrit Rietveld. Daarnaast hebben we twee hub-kantoren, namelijk in Nijmegen en een mooi nieuw kantoor in Groningen. Voor dit jaar zijn we wederom gecertificeerd als Great Place to work, iets waar we samen trots op zijn. 

Interesse in VanWonen?
Stuur dan jouw CV en brief naar Mariët Oosterveld (mariet@vanwonen.com). Heb je eventueel vragen over deze vacature, dan kun je Mariët bellen op 06 82 41 94 99. Nadat je sollicitatie is verstuurd kun je binnen 2 weken een eerste reactie ontvangen. Tijdens het selectieproces vinden er 2 tot 3 gespreksrondes plaats. Afsluitend een arbeidsvoorwaarden gesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.