VanWonen zoekt
Management assistent (32-40 uur)

Ga jij onze (maatschappelijke) agenda beheren?

Wij zijn VanWonen
Wij zijn dé klantgerichte project- en gebiedsontwikkelaar van Nederland. Wij creëren woningen en leefomgevingen voor de gezondste generaties, vanuit één integrale visie. In nauwe samenwerking met gemeenten, beleggers, corporaties, buurtbewoners en toekomstige bewoners. Met het oog op mens en aarde. Door al die ideeën met elkaar te verbinden, ontwikkelt VanWonen duurzame plannen. Van binnenstedelijke transformaties tot nieuwbouw in buitengebieden. Zowel groot- als kleinschalig. En steeds vaker in combinatie met commercieel vastgoed. Met 70 collega’s, een open en informele cultuur, bieden wij veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Wat wordt je werk
In deze rol van Management assistent ondersteun je in de breedste zin van het woord. Je bent verantwoordelijk voor ondersteuning, agendabeheer en correspondentie van één van onze directeuren, namelijk Directeur Vastgoedontwikkeling. Ook ondersteun je het projectontwikkelaarsteam met het plannen en beheren van afspraken. Voor overleggen stuur je de agenda rond, maak je een actielijst en bewaak je de opvolging van de actiepunten. Je vindt het heerlijk zaken te organiseren en in goede banen te leiden en weet daarin verrassend te zijn. Je redigeert en stelt correspondentie op aan de hand van concepten en levert een bijdrage aan rapportages. Door jouw betrokkenheid weet je wat er speelt, neem je initiatief en weet je te prioriteren in werkzaamheden en afhandeling van wat binnenkomt. Op de vrijdag beheer je de receptie, waarbij je gasten en klanten een gevoel van welkom laat ervaren. Op die dagen neem je de telefoon aan, waarbij je het eerste contact hebt met de klant en ervoor zorgt dat dit bijdraagt aan de 9+ klantbeleving.

Wat breng je mee
Ons team is ondernemend, werkt samen, is toekomstgericht en een ieder van ons is authentiek en integer. Daar staan we voor. Voor de rol van management assistent is van belang dat je ervan houdt om in een dynamische omgeving te werken. Jouw passie is om te ondersteunen, problemen aan te pakken en op te lossen. Je werkt proactief en zelfstandig, ziet waar kansen liggen om jouw kwaliteiten in te zetten. Je bent een sterke persoonlijkheid die zich graag in dienst stelt van een ander. Je bent hands-on, schakelt soepel en bent flexibel. Verder vinden we van belang voor deze rol dat je bezit over:

  • HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld een afgeronde secretariële, office management of een managementassistent opleiding;
  • Je minimaal 2 tot 5 jaar werkervaring hebt in een soortgelijke rol;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden (woord en schrift) in Nederlands;
  • Uiteraard goede beheersing van MS office-pakket en ervaring en affiniteit met het werken van diverse systemen.

Dit bieden we jou
Wij hebben een informele cultuur met veel ruimte voor initiatief. Onze cultuur kenmerkt zich door de volgende waarden: klantgericht ondernemen, samen toekomstgericht, integer en authentiek. Daarnaast heeft VanWonen meer dan uitstekende arbeidsvoorwaarden die passen bij deze functie, maar bovenal bij jouw ambitie en behoeften. Denk aan:

  • Een dienstverband van 32-40 uur per week;
  • 30 vakantiedagen per jaar;
  • Een individueel keuzebudget met de mogelijkheid tot 43 vakantiedagen per jaar of extra salaris;
  • Een meer dan uitstekend maandsalaris;
  • Veel ruimte en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing.

Ons kantoor, en standplaats voor deze functie, is Zwolle. Wij zijn gevestigd in een prachtig gerenoveerd pand, ontworpen door architect Gerrit Rietveld. Daarnaast heeft VanWonen drie hub-kantoren, namelijk in Nijmegen, Groningen en Utrecht.


Dit jaar zijn we voor de derde keer gecertificeerd als Great Place to Work, iets waar we trots op zijn.

Interesse in VanWonen?
Stuur dan jouw CV en brief naar Mariët Oosterveld (mariet@vanwonen.com). Heb je eventueel vragen over deze vacature, dan kun je Mariët bellen op 06 82 41 94 99.

Gesolliciteerd? Binnen 2 weken ontvang je een eerste reactie. Tijdens het proces zullen er 2 tot 3 gespreksrondes plaatsvinden afsluitend met een arbeidsvoorwaardengesprek.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Deel deze pagina: