De nieuwe stijl VanWonen zoekt
Juridisch medewerker

Ben jij onze nieuwe “Legal spin in ‘t web”?

Wij zijn VanWonen
VanWonen is dé klantgerichte en ondernemende project- en gebiedsontwikkelaar uit Noord en Oost Nederland. Niet gelieerd aan een groot concern of bouwbedrijf en daardoor geheel onafhankelijk. Een daadkrachtige full service gebieds- en vastgoedontwikkelaar, die adequaat inspeelt op de trends in de markt. De Nieuwe Stijl VanWonen is een gezamenlijke reis met álle stakeholders. Onze kracht is om alle ideeën die stakeholders delen, met elkaar te verbinden en te vertalen in duurzame en inspirerende concepten die tot rendabele ontwikkelingen leiden.

VanWonen ontwikkelt gebieden die naadloos aansluiten bij hun omgeving en bewoners het ultieme thuisgevoel geven. Oude industriële gebieden duurzaam transformeren naar een spannende stadse woonplek met winkels op loopafstand en dorpen kwalitatieve groei geven, met duurzame en waardevaste oplossingen en met behoud van voorzieningen.

De ruim 50 medewerkers van VanWonen zijn vakbekwame professionals. Conceptueel, creatief en commercieel, maar ook gedreven en betrokken. Teamspelers die met hartstocht samen met gemeenten, beleggers, corporaties, buurtbewoners en toekomstige bewoners werken aan inspirerende en duurzame projecten en gebieden. 

Wat wordt je werk?
Vanwege onze groei zijn we op zoek naar versterking. Je werkt in deze rol nauw samen met onze 2 bedrijfsjuristen en daarnaast met de financial controller.

In deze rol ben je verantwoordelijk over diverse processen. Je beheert alles rondom onze vennootschapsstructuur en ook Legal Manager Services valt onder jouw hoede, het systeem waar we mee werken voor alle vennootschappelijke gegevens. Je verzorgt Bibob-trajecten waarbij je alle informatie verzamelt, aanlevert en het contact hebt met diverse partijen, zoals het Rijksvastgoedbedrijf en gemeenten. Alle UBO-vragen komen bij jou terecht, welke je zorgvuldig beantwoordt naar o.a. banken, beleggers, notarissen en makelaars. Je waarborgt en coördineert alles wat met AVG te maken heeft en neemt collega’s mee in het belang hiervan. Je bent betrokken bij de besluiten van onze aandeelhouders, door het opstellen van de notulen, het opstellen van besluiten en het verzorgen van de ondertekening. Jij verzorgt in deze rol alle deponeringen bij de Kamer van Koophandel, zoals jaarrekeningen, 403-verklaringen en instemmingsverklaringen. Je coördineert en beheert CDD trajecten en het transactieregister. Je onderzoekt en beantwoordt vragen met betrekking tot WOZ en overige vastgoed gerelateerde belastingen. Tenslotte voer je onderzoeken uit in de Kamer van Koophandel en in het Kadaster en heb je het beheer onder jouw hoede van originele documenten. Daarnaast werk je samen met de juristen bij de totstandkoming van diverse juridische documenten. Kortom, een veelzijdige en uitdagende functie die midden in de organisatie staat.

Wat breng je mee?
Ons team is ondernemend, werkt samen, is toekomstgericht en een ieder van ons is authentiek en integer. Daar staan we voor. Als juridisch medewerker werk je graag zelfstandig en je neemt initiatief. Je werkt graag gestructureerd, zorgvuldig en bent sterk in het procesmatig denken en werken. Je schakelt met veel collega’s op verschillende niveaus, dus je weet met iedereen op de juiste manier te communiceren. Je weet jouw werk en alle processen strak te organiseren. Je hebt plezier in het werk en je bezit over een gezonde dosis humor. Daarnaast is het volgende van belang:

-        Minimaal HBO werk- en denk niveau. Studierichting bijvoorbeeld: Rechten, MER, Commerciële economie, Bedrijfskunde;

-        Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol;

-        Concrete affiniteit en/of ervaring met vennootschapsrecht.

Dit bieden we jou
VanWonen heeft een open en informele cultuur met veel ruimte voor initiatief. De cultuur hebben we in waarden uitgedrukt als klantgericht ondernemen, samen toekomstgericht, integer en authentiek. De organisatie biedt veel ruimte en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing. Daarnaast heeft VanWonen meer dan uitstekende en zeer concurrerende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij deze functie, maar bovenal bij jouw ambitie en behoeften.

VanWonen biedt de mogelijkheid om de functie parttime uit te voeren (24-32 uur). We zijn gevestigd in Zwolle in een prachtig gerenoveerd kantoor ontworpen door Gerrit Rietveld. Daarnaast hebben we twee hub-kantoren, namelijk in Nijmegen en Groningen. Voor dit jaar zijn we wederom gecertificeerd als Great Place to work, iets waar we trots op zijn.
 

Interesse in VanWonen?
Stuur dan jouw CV en brief naar Mariët Oosterveld (mariet@vanwonen.com).

Nadat je jouw sollicitatie hebt verstuurd kun je binnen 2 weken een eerste reactie ontvangen. Tijdens het proces zullen er 2 tot 3 gespreksrondes plaatsvinden afsluitend met een arbeidsvoorwaarden gesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Deel deze pagina: