VanWonen zoekt
Interim HR Business Partner (24-32uur per week / 6 maanden)

In verband met het zwangerschapsverlof van onze collega zijn we vanaf november 2023 op zoek naar iemand die tijdelijk de rol van HR Business Partner kan vervullen. 

Wat ga je doen?
‚ÄčIn deze rol ben je op operationeel en vooral tactisch niveau actief. Je bent een stevige gesprekspartner voor het directieteam, dat bestaat uit 6 collega’s. Voor de bijna 70 medewerkers ben je een vraagbaak voor alle HR-gerelateerde vragen en treed je op als coach bij ontwikkelvraagstukken. Je bent ook verantwoordelijk voor de voortgang van een aantal lopende projecten, zoals de VanWonen Academie, talengesprekscyclus, EX en vitaliteit.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de operationele HR-werkzaamheden. Zoals het beheren van het mutatieproces, het verloningsproces (we werken samen met een extern loonadministratie kantoor) en beheer van het personeelsinformatiesysteem. In praktijk zal dit ongeveer een kwart van je werkzaamheden zijn. 
Tenslotte valt recruitment onder jouw hoede, evenals de interne en externe HR-communicatie. Dit doe je in samenwerking met de collega’s van Marketing en Communicatie. Je bent verantwoordelijk voor de vitaliteit en gezondheid van de organisatie en het beheer van het verzuimproces.

Het is een solo HR-rol, waarin je voornamelijk samenwerkt met Marketing & Communicatie voor EX en met Finance voor het operationele deel van de rol. Je staat midden in de organisatie, neemt proactief deel aan de organisatie en zowel directieleden als medewerkers weten jou te vinden.

Wat breng je mee?
-    Minimaal 8 jaar werkervaring, waarvan minimaal 3 jaar in de rol van Business Partner;
-    HBO/WO denk- en werkniveau;
-    Ervaring in de vastgoedbranche/projectontwikkeling is een pré;
-    Je gaat zelfstandig te werk, maar zoekt wel de juiste mensen op om mee af te stemmen;
-    Je bent communicatief sterk en staat stevig in je schoenen. Een omgeving waar de lat hoog ligt is jou niet vreemd. 


Dit jaar zijn we voor de vierde keer gecertificeerd als Great Place to Work, iets waar we trots op zijn.

Samenwerken met VanWonen
-    Je wordt enthousiast van de omschreven opdracht die voorligt en ziet veel overeenstemming in het profiel dat is geschetst;
-    Je bent beschikbaar van halverwege november 2023 t/m halverwege mei 2024;
-    Je zoekt een opdracht voor 24-32 uur in de week. Het aantal uur per week en specifieke dagen gaat uiteraard in overleg;
-    We vinden het belangrijk dat je de organisatie snel leert kennen, daarom zal je in deze rol op kantoor in Zwolle aanwezig zijn.

Heb jij interesse? Neem dan contact op met Mariët Oosterveld, te bereiken op telefoonnummer: 06 82 41 94 99 of per e-mail via mariet@vanwonen.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Deel deze pagina: