VanWonen zoekt
HR-stagiaire (3e jaars)

Krapte op de woningmarkt? Duurzaamheid? Gezonde leefomgevingen? Zijn dit voor jou aansprekende thema’s: dan zijn we op zoek naar jou! Wij zoeken een proactieve en zelfstandige stagiaire, die er naar uit kijkt om ons vanaf september 2022 te versterken. 

Wat wordt je werk?
Altijd al je tanden in HR-stukken willen zetten? Dit kan nu bij ons! Onze HR-adviseur is op zoek naar jou. Tijdens je stage bij VanWonen kan je jezelf verder ontwikkelen op het gebied van HR en de bijbehorende processen. Verder verzorg je de personeelsmutaties, verwerk je personeelsgegevens en draag je bij aan vraagstukken vanuit de organisatie zoals; werving & selectie, verzuim, arbeidsvoorwaarden en opleiding en ontwikkeling.

Wat breng je mee
Wij werken graag samen met een enthousiaste en leergierige student die het HR-vak net zo leuk vindt als wij. Een stage is om te leren, daarom stellen wij het op prijs als een stagiair gedreven is en open staat voor ontwikkeling.  

Dit bieden we jou
Bij VanWonen krijg je de verantwoordelijkheid om zelfstandig te werken aan verschillende HR-werkzaamheden, hierbij zorgen we ook voor de juiste begeleiding. Hier staat dan ook een stagevergoeding van bruto 550 euro per maand tegenover, op basis van een fulltime stage. VanWonen heeft een open en informele cultuur met veel ruimte voor initiatief. De cultuur hebben we in waarden uitgedrukt als klantgericht ondernemen, samen toekomstgericht, integer en authentiek.
We zijn gevestigd in Zwolle in een prachtig gerenoveerd kantoor ontworpen door Gerrit Rietveld. Daarnaast hebben we drie hub-kantoren, namelijk in Nijmegen en Groningen en Utrecht. Dit jaar zijn we voor de derde keer gecertificeerd als Great Place to Work, iets waar we trots op zijn.

Interesse in een HR-stage bij VanWonen?
Kom dan nu in actie en stuur je curriculum vitae en motivatiebrief naar marijana@vanwonen.com

Heb je nog vragen over de HR stage bij VanWonen, neem dan contact op met Marijana Stoel via mail (marijana@vanwonen.com) of telefonisch via 038 303 36 00. Nadat je jouw sollicitatie hebt verstuurd kun je binnen twee weken een eerste reactie ontvangen. 

Deel deze pagina: