VanWonen zoekt
HR afstudeerstagiair

Onboarding? Employer branding? Employee experience? Dit zijn enkele onderwerpen waar je mee aan de slag kan gaan. Spreekt dit jou aan? Dan zijn wij de plek voor jou. Wij zijn op zoek naar een proactieve en zelfstandige stagiair, die samen met onze HR-adviseur aan de slag gaat met één van deze thema’s.

Jouw werkzaamheden

VanWonen is een jong bedrijf waar je kan bijdragen aan verschillende HR-onderwerpen. Help mee met het opstellen van beleidstukken en het vormgeven van het bestaande beleid. Verder verwerk je personeelsmutaties en gegevens en ondersteun je bij vraagstukken binnen de organisatie zoals; werving & selectie, verzuim, arbeidsvoorwaarden, opleiding en ontwikkeling. Deze stage betreft een afstudeerstage met een deel meewerktaken.

Wat breng je mee
Een stage is om te leren, daarom verwachten wij van jou een proactieve en leergierige houding die je met enthousiasme uitstraalt. Je staat open voor ontwikkeling en bent gedreven om te presteren.

Wat biedt VanWonen
Woningen en leefomgevingen creëren voor de gezondste generatie, dat is de missie van onze organisatie. Hoe geef je als HR invulling aan deze missie en welke uitdagingen kom je tegen? Dat ligt er voor jou om te ontdekken.
Bij VanWonen krijg je de verantwoordelijkheid om zelfstandig te werken aan verschillende HR werkzaamheden, hierbij zorgen we voor de juiste begeleiding. Tevens is er een stagevergoeding van € 550,- bruto per maand op basis van een fulltime stage (40 uur p/w). VanWonen heeft een open en informele cultuur met veel ruimte voor initiatief. De cultuur hebben we in waarden uitgedrukt als klantgericht ondernemen, samen toekomstgericht, integer en authentiek.


Dit jaar zijn we voor de derde keer gecertificeerd als Great Place to Work, iets waar we trots op zijn.

We zijn gevestigd in Zwolle in een prachtig gerenoveerd kantoor ontworpen door Gerrit Rietveld. Daarnaast hebben we drie hub-kantoren, namelijk in Nijmegen, Groningen en Utrecht.

Interesse?
Laat zien dat je proactief bent en stuur ons je CV en motivatiebrief. Het e-mailadres is mariet@vanwonen.com of bel ons via 038 303 36 00. Na ontvangst van je e-mail hoor je binnen twee weken van ons terug.

Deel deze pagina: