De nieuwe stijl VanWonen zoekt
HR Adviseur

Het bouwen van je droomhuis begint niet aan de buitenkant, maar aan de binnenkant. Binnen in jezelf. Want daar zitten je wensen, je beelden en je gevoel. En die zijn voor ons het vertrekpunt voor elke woning die we ontwikkelen. Onze nieuwe stijl van denken, levert een andere manier van ontwikkelen op. Een reis vol positieve beleving. Een aanpak die gebouwd is op aandacht. Die gemak biedt en ontzorgt.

Aangenaam kennis te maken.
Wij zijn VanWonen
VanWonen is dé klantgerichte en ondernemende project- en gebiedsontwikkelaar uit Noord en Oost Nederland. Niet gelieerd aan een groot concern of bouwbedrijf en daardoor geheel onafhankelijk. Een daadkrachtige full service gebieds- en vastgoedontwikkelaar, die adequaat inspeelt op de trends in de markt. De Nieuwe Stijl VanWonen is een gezamenlijke reis met álle stakeholders. Onze kracht is om alle ideeën die stakeholders delen, met elkaar te verbinden en te vertalen in duurzame en inspirerende concepten. De mensen van VanWonen zijn vakbekwame professionals. Conceptueel en creatief maar ook gedreven en betrokken.

VanWonen wil gebieden ontwikkelen die naadloos aansluiten bij de landelijke omgeving en die bewoners blij maken en hen het ultieme thuisgevoel buitengevoel geven. Oude industriële gebieden duurzaam transformeren naar een spannende stadse woonplek met winkels op loopafstand en dorpen kwalitatieve groei geven, met duurzame en waardevaste oplossingen en met behoud van voorzieningen.

De 40 medewerkers van VanWonen zijn vakbekwame professionals. Conceptueel en creatief, maar ook gedreven en betrokken. Teamspelers die met hartstocht samen met gemeenten, beleggers, corporaties, buurtbewoners en toekomstige bewoners werken aan inspirerende en duurzame projecten en gebieden. 

Wat wordt je werk
De functie van HR Adviseur bij VanWonen is nieuw. De groei en ambities van de organisatie maakt deze functie noodzakelijk. Dat betekent dat je een vrije maar ook zelfstandige rol bekleedt binnen de organisatie waarin je Personeelsbeleid gaat optimaliseren en uitvoeren. Je adviseert het management wat betreft HR-vraagstukken op tactisch en operationeel niveau en maakt zo nodig gebruik van ondersteuning door een externe HR adviseur. Daarnaast ben je binnen VanWonen het aanspreekpunt voor alle HR gerelateerde zaken. VanWonen is de laatste jaren sterk gegroeid en laat zich typeren als ambitieus en hands on. Die cultuur betekent ook dat iedere medewerker naast zijn of haar reguliere taken en verantwoordelijkheden ondersteuning biedt waar deze gevraagd wordt. Van jou wordt in deze verwacht dat je meedenkt met het verbeteren van bedrijfsprocessen, een actieve rol in neemt bij de daadwerkelijke professionalisering hiervan en daar waar nodig organisatorische ondersteuning biedt.

Wat breng je mee
Voor deze rol breng je naast een HBO opleiding, zoals een afgeronde studie op het terrein van HRM, Management Economie & Recht of Bedrijfskunde meerdere jaren ervaring in een HR functie mee. Je hebt een helikopterview; je hebt overzicht over een diversiteit aan taken i.c.m. talent voor de organisatie. Je bent resultaatgericht, proactief en initiatiefrijk. Daarnaast weet je draagvlak te creëren, ben je integer en hands-on. Je handelt altijd vanuit een klantgerichte benadering en ben je een natuurlijke sparringpartner.

Dit bieden we jou
VanWonen heeft een open en informele cultuur met veel ruimte voor initiatief. De organisatie biedt veel ruimte en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing. Daarnaast heeft VanWonen meer dan uitstekende en zeer concurrerende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij deze functie, maar bovenal bij jouw ambitie en behoeften. VanWonen biedt de mogelijkheid om de functie parttime uit te voeren. We zijn gevestigd in Zwolle in een prachtig gerenoveerd kantoor ontworpen door Gerrit Rietveld.

Interesse in deze functie bij VanWonen?
De werving en selectie voor deze functie hebben wij uitbesteed aan BeljonWesterterp. Wil je solliciteren? Voor meer informatie over de functie neem dan contact op met Geert-Jan Plette, senior consultant BeljonWesterterp 06-22421363 geertjan.plette@beljonwesterterp.nl