De nieuwe stijl VanWonen zoekt
Communicatieadviseur
 

Het bouwen van je droomhuis begint niet aan de buitenkant, maar aan de binnenkant. Binnen in jezelf. Want daar zitten je wensen, je beelden en je gevoel. En die zijn voor ons het vertrekpunt voor elke woning die we ontwikkelen. Onze nieuwe stijl van denken, levert een andere manier van ontwikkelen op. Een reis vol positieve beleving. Een aanpak die gebouwd is op aandacht. Die gemak biedt en ontzorgt.

Aangenaam kennis te maken.
Wij zijn VanWonen

Wie is VanWonen
VanWonen is dé klantgerichte en ondernemende project- en gebiedsontwikkelaar uit Noord en Oost Nederland. Niet gelieerd aan een groot concern of bouwbedrijf en daardoor geheel onafhankelijk. Een daadkrachtige full service gebieds- en vastgoedontwikkelaar, die adequaat inspeelt op de trends in de markt. De Nieuwe Stijl VanWonen is een gezamenlijke reis met álle stakeholders. Onze kracht is om alle ideeën die stakeholders delen, met elkaar te verbinden en te vertalen in duurzame en inspirerende concepten. De mensen van VanWonen zijn vakbekwame professionals. Conceptueel en creatief maar ook gedreven en betrokken.

VanWonen wil gebieden ontwikkelen die naadloos aansluiten bij de landelijke omgeving en die bewoners blij maken en hen het ultieme thuisgevoel buitengevoel geven. Oude industrile gebieden duurzaam transformeren naar een spannende stadse woonplek met winkels op loopafstand en dorpen kwalitatieve groei geven, met duurzame en waardevaste oplossingen en met behoud van voorzieningen.

De ruim 30 medewerkers van VanWonen zijn vakbekwame professionals. Conceptueel en creatief, maar ook gedreven en betrokken. Teamspelers die met hartstocht samen met gemeenten, beleggers, corporaties, buurtbewoners en toekomstige bewoners werken aan inspirerende en duurzame projecten en gebieden. 

Plaats in de organisatie
Je rapporteert aan de manager Marketing en Sales

Profiel
In deze rol werk je aan verschillende doelstellingen. In alles draag je bij aan de vertaling van de missie, visie en organisatiedoelstellingen van VanWonen. Van een strategisch communicatieplan naar concrete acties en uitingen zowel extern als intern, met als doel het realiseren van de organisatiedoelstellingen en het versterken van het merk VanWonen. In de uitvoering van het communicatieplan zorg je ervoor dat onze bestaande in- en externe middelen, waaronder bijvoorbeeld onze website en uitingen op social media, de VanWonen doelstellingen weerspiegelen. Verder werk je onder andere mee aan bedrijfspresentaties en schrijf je persberichten.

Je ondersteunt bij de verschillende marketingproposities met de juiste mix aan content en communicatiemiddelen waarbij klantinzicht en merkidentiteit van VanWonen centraal staan.
Bovendien draag je je steentje bij in het organiseren van diverse events passend bij onze strategie zoals de PROVADA en De VanWonen Tafelgesprekken.

Je onderhoudt een goede lijn met de verkoopmanagers, die verantwoordelijk zijn voor de marketing en communicatie op de projecten. Jij zorgt dat je datgene ophaalt wat voor de corporate communicatie relevant is.

Competenties en persoonlijke kwaliteiten

  • Creatief en denkt buiten de gebaande paden;
  • Stevig en met overtuigingskracht;
  • Redactioneel en communicatief sterk;
  • Op strategisch niveau kunnen meedenken, maar ook hands-on uitvoeren;
  • Hbo+ werk- en denkniveau verkregen via een passende opleiding en de juiste ervaring;
  • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen de vastgoedbranche;
  • Woont in het werkgebied VanWonen;
  • Projectmatig sterk, voornamelijk in planning en organisatie;
  • Commercieel, ondernemend en resultaatgericht.

Arbeidsvoorwaarden
VanWonen heeft een open en informele cultuur met veel ruimte voor initiatief. De organisatie heeft uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij deze functie (minimaal 32 uur) maar bovenal bij jouw ambitie en behoeften. Het werken in het enige kantoorgebouw dat Rietveld ooit ontwierp is een bijzondere ‘ bonus’.

Interesse in deze functie bij VanWonen?
De werving en selectie voor deze functie hebben wij uitbesteed aan USG Marketing & Communications. Wil jij solliciteren? Stuur dan jouw CV met motivatie aan
Manon.vanheumen@usgmarcom.nl. Als je nog vragen hebt kun je daarvoor contact opnemen met Manon van Heumen op 06-53677417.