De nieuwe stijl VanWonen zoekt
Acquisitie- en ontwikkelingsmanager
 

Wie is VanWonen
VanWonen is dé klantgerichte en ondernemende project- en gebiedsontwikkelaar uit Noord en Oost Nederland. Niet gelieerd aan een groot concern of bouwbedrijf en daardoor geheel onafhankelijk. Een daadkrachtige full service gebieds- en vastgoedontwikkelaar, die adequaat inspeelt op de trends in de markt. De Nieuwe Stijl VanWonen is een gezamenlijke reis met álle stakeholders. Onze kracht is om alle ideeën die stakeholders delen, met elkaar te verbinden en te vertalen in duurzame en inspirerende concepten. De mensen van VanWonen zijn vakbekwame professionals. Conceptueel en creatief maar ook gedreven en betrokken. Omdat onze visie klanten  aanspreekt groeien we en zijn we op zoek naar nieuwe collega’s.

Wat wordt je werk
Nieuwe projecten verwerven! Dat wordt als acquisitie- en ontwikkelingsmanager (werkgebied regio Groningen) bij VanWonen jouw verantwoordelijkheid. Op gebiedsniveau en tot aan het voorlopig ontwerp op projectniveau blijf je verantwoordelijk voor de verworven projecten. Ook het borgen van klantparticipatie van zowel onze kernklant, de toekomstige bewoner, als onze zakelijke partners ligt op jouw bordje. Je draagt actief bij aan het gewenste imago van VanWonen in de markt.

Jouw klantkennis is optimaal. Je bouwt aan stevige relaties met relevante overheden (politiek en bestuurlijk), marktpartijen en concurrerende exploitanten. Je bent en blijft goed op de hoogte van relevante marktontwikkelingen in je werkgebied en hebt daar een visie op. Vanuit die visie signaleer je kansen die tot nieuwe gebiedsontwikkelingen en projecten leiden en ben je verantwoordelijk voor het deelnemen aan tenders.

Om te komen tot exploitaties voor grond en opstal stel je financieel-economische analyses op, eventueel in samenwerking met planeconomen of kostendeskundigen. Je blijft verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van budgetten en planningen en rapporteert hierover om inzicht te geven in de voortgang, de risicobeheersing en de financiën. Je draagt bovendien bij aan complexe onderhandelingen bij packagedeals met gemeentes en eventuele andere investeerders.

Wat breng je mee
Voor deze functie zoeken wij een ambitieuze en resultaatgerichte collega met een afgeronde WO opleiding Bouwkunde, Ruimtelijke Wetenschappen (Planologie) en/of Bedrijfs-/Bestuurskunde/ Vastgoedmanagement, Sociale Geografie of een vergelijkbare opleiding. Je hebt ruime werkervaring in een vergelijkbare functie, bijvoorbeeld  bij een projectontwikkelaar, woningcorporatie of belegger en je hebt een relevant netwerk in de regio Groningen. Je bent initiatiefrijk, hebt doorzettingsvermogen en met jouw lef en doortastendheid daag je VanWonen uit om met nieuwe inzichten en creatieve werkwijzen tot de beste resultaten te komen. Je bent een sterke persoonlijkheid en uiteraard ben je representatief en communicatief sterk.

Dit bieden we jou
Jouw VanWonen collega’s zijn vakbekwame professionals, altijd klantgericht en ondernemend. Conceptueel en creatief maar ook gedreven en betrokken. Het zijn de pijlers voor het realiseren van onze doelstellingen. We zijn gevestigd in Zwolle in een prachtig gerenoveerd kantoor ontworpen door Gerrit Rietveld. Daarnaast hebben we een sfeervol kantoor in hartje Groningen. We bieden je een veelzijdige, commerciële  functie in een open en informele cultuur met veel ruimte voor initiatief. En uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften.

Interesse in VanWonen?
Stuur dan je CV met motivatie naar Chris Stam chris@vanwonen.com. Wil je liever eerst meer weten over de functie? Bel dan met Chris, hij is te bereiken via 06-15 94 71 75.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.