Versterkt groeit VanWonen door

Met het oog op de toekomst

Soms is het goed om terug te blikken en wanneer we dit doen dan borrelt trots naar boven. In de afgelopen maanden is het team VanWonen namelijk gegroeid, met maar liefst 15 nieuwe collega’s die we hebben verwelkomd. Iets waar we blij mee en trots op zijn! Drie nieuwe collega’s laten weten wat hun eerste indruk was en waar ze de komende tijd aan gaan werken.


Daadkrachtig te werk
Met deze versterking werken we verder aan onze ambitie waarbij ons werkgebied stapsgewijs uitbreidt. Vanuit het VanWonen gedachtengoed willen we betrokken zijn door lokaal aanwezig te zijn en zo onze klant centraal te stellen. Daarom is vanaf 15 oktober collega Patrick Laan als Ontwikkelingsmanager gestart.  “Bij mijn binnenkomst viel me direct op, dit is een commercieel bedrijf met de voeten op grond. Nuchter, realistisch en met name daadkrachtig. VanWonen ‘schuift’ op naar het midden van Nederland, ik ga een bijdrage leveren aan de expansie in dit gebied.”

Klantgericht ondernemen en vernieuwende concepten
Een groeiend bedrijf maakt ook meer impact. “Wat mij opviel is het enthousiaste ondernemerschap, dat proef je aan alles en dat past zeker bij mij. Waarbij de klant echt centraal staat vanuit de klantreis. Ambitieuze stappen worden gemaakt en ik geef hier graag invulling aan door VanWonen te positionering als gebiedsontwikkelaar die steeds meer en meer leefomgevingen creëert voor de gezondste generatie, daar ga ik mijn bijdrage aan leveren.” spreekt Janine de Jong, die sinds 1 september de rol van Communicatie Adviseur invult enthousiast uit.
Maar ook vernieuwing speelt een belangrijke rol, dit in de vorm van het ontwikkelen van nieuwe concepten.  Patricia van Nieuwenhuyzen-Deutman is daarom sinds 1 oktober actief als Manager Concepten: “Er spelen interessante ontwikkelingen in de vastgoedwereld op het gebied van bijvoorbeeld co-living  en mixed use concepten. Samen met de VanWonenID collega’s gaan we, na de succesvolle lancering tijdens Provada, ons eerste concept VONK verder invulling geven. Verder hoop ik in de projecten en tenders met mixed use concepten mijn bijdrage te leveren en natuurlijk om nog meer concepten realiseren.”

De beste match
Hoe zorgen we ervoor dat we blijven groeien? Het belangrijkste onderdeel is het vinden van de juiste mensen. Daarom zoeken we collega’s die passen bij onze cultuur en de beste match zijn voor VanWonen. Passend bij de waarden die we hebben omschreven: Klantgericht ondernemen, samen toekomstgericht en authentiek & integer.

Voor de komende periode bouwen we samen verder met deze unieke groep collega’s aan VanWonen. Om zo samen te blijven groeien en te ontwikkelen, van elkaar te leren in de diversiteit die we rijk zijn. Zo zoeken we nieuwe teamleden om dit avontuur met ons aan te gaan. Ben jij dat, neem dan vooral contact met ons op!

Deel dit verhaal: