Onze vier beloften

In onze visie staan onze klanten en de reis die ze afleggen bij het ontwikkelen, kopen en bouwen van een woning centraal. Een onderscheidende aanpak, gebouwd op aandacht.

Altijd welkom
Dat is het gevoel dat we iedereen willen geven: geïnteresseerden, klanten, gemeenten, buurtbewoners en zakenpartners. In elke ervaring met VanWonen en bij elk contact. Net zo warm en betrokken zoals je thuis met elkaar om gaat.

Ontwikkelen van binnenuit
We denken vanuit de wensen van onze klanten en daarom ontwerpen en ontwikkelen we van binnenuit. Zo willen we bijdragen aan het creëren van een thuis. De omgeving, het type woning, de indeling en de afwerking; we toetsen alle ideeën bij onze klanten en nemen dit mee in het ontwikkelproces.

Geen kopers maar klanten
Met kopers doe je een transactie, met klanten bouw je aan een relatie. Wij zijn van de laatste categorie en dat zie je terug in de manier waarop we zaken doen met gemeenten en geïnteresseerden in een project of een woning. Wij geloven in de kracht van aandacht en participatie, waardoor langdurige relaties ontstaan; van klant worden en klant zijn naar klant blijven. En daar hebben we onze diensten ook op afgestemd. Zo kun je ook nadat je je woning hebt betrokken, blijven meedenken over de ontwikkeling van je woonomgeving. Op deze manier dragen we bij aan een leefomgeving waar iedereen zich thuis voelt.

Van A tot Z betrokken
Waarom zouden we wat we samen met onze klanten hebben ontwikkeld en waar we het meest trots op zijn, laten verkopen door een ander? Dat doen we dan ook niet, we houden het liever persoonlijk! De adviseur met wie u uw dromen en wensen bespreekt, is ook de adviseur waarmee u het contract sluit. Klanten kopen van ons en bij ons.