Vorige Volgende
Terug

Woningen

Vastgoedontwikkeling
Vastgoedprojecten ontwikkelen wij met de juiste balans tussen woningen en omgeving. Locaties brengen we tot leven. Alleen dan ontstaat een buurt die ‘klopt’: waar mensen graag wonen en verblijven en waarmee zij zich willen identificeren. Om die reden werken wij vanuit de filosofie dat wij klanten en hun woonwensen centraal stellen in het hele traject. En met liefde voor de plek een locatie tot ontwikkeling brengen. Het denken vanuit de klant en de ‘reis’ die zij afleggen integreren we in alle stappen van ons eigen projectontwikkelingsproces. Daarom voeren we zoveel mogelijk de regie over het hele bouwproces.

Huizen in samenspraak
Een droomhuis bouwen begint niet aan de buitenkant maar aan de binnenkant: met de wensen, beelden en gevoel van de klant. Het is het begin van de reis die we samen met klanten afleggen. Door dit in een vroeg stadium te doen, in co-creatie, spelen we optimaal in op klantbehoeften. Met helder zicht op alle mogelijkheden en opties en samenspraak bij cruciale keuzemomenten. Zo bouwen klanten mee aan hun droomhuis. 

Woningen vermarkten
We zijn niet alleen ontwikkelaar maar ook verkoper en verhuurder van woningen. Daarom zien wij marketing en verkoop en verhuur als een kernactiviteit en voeren we dit zoveel mogelijk zelf uit. Omdat we actief willen zijn in de hele keten en van A tot Z betrokken willen zijn bij onze stakeholders en klanten. In alle fasen van gebiedsontwikkeling zit marketing verweven. Zodat kopers VanWonen klanten worden en relaties duurzame VanWonen- relaties.

Deel dit artikel: