Borne

De Maten West, 17 woningen

VanWonen Interieur picture
VanWonen Interieur picture
VanWonen Interieur picture

Actueel aanbod

Aantal woningen

17

Woningtype(n)

  • Hoekwoning
  • Tussenwoning

Prijsklasse

Van € 252.500,- tot € 279.500,-
VanWonen Interieur picture
VanWonen Interieur picture
VanWonen Interieur picture

Wonen in Bornsche Maten - De Maten West

VERKOOP GESTART!

Wonen in een heerlijke, riante nieuwbouw woning met een prachtige architectuur. En dat in de gezellige wijk de Bornsche Maten. In de Bornsche Maten worden door De Bongerd VOF diversen woningbouwprojecten ontwikkeld de komende jaren. Hier woon je pas echt royaal en eigentijds. Na een dag werken thuiskomen in jouw droomhuis, in de prachtige nieuwe wijk in Borne. Een wijk met een volledig nieuwe invulling, zodat je van alle gemakken bent voorzien.

De Maten West
De Maten West is hét nieuwste deelplan in de Bornsche Maten. De 17 woningen ‘Avondroodvlinder’ zijn verdeeld over 3 rijen met een uitgesproken dorps karakter. De bijzondere kapvorm, de verscheidenheid in gevels en de warme steenkleuren geven de woningen een karakteristieke uitstraling.
Achter de voordeur treft u een verrassend ruime woning. De hoekwoningen aan de hoofdeinden van de blokken (bouwnummer 01 en 17) hebben een straatgerichte woonkamer en een riante woonkeuken aan de achterzijde. De tussenwoningen en de andere vier hoekwoningen hebben een keuken aan de straatzijde en een woonkamer welke op de tuin is georiënteerd. De verdieping biedt drie slaapkamers en een fijne badkamer. Op de zolderdieping zijn tal van mogelijkheden. De bijzondere kapvorm zorgt voor veel indelingsmogelijkheden van deze verdieping. Enkele mogelijke indelingen zijn alvast voor u uitgewerkt. Vanzelfsprekend zijn individuele wensen bespreekbaar.
Belangstelling in koopwoningen in De Maten West? De verkoop is gestart! Schrijf je nu in op de projectwebsite www.woneninbornschematen.nl en geef je woningvoorkeur aan.

Voorzieningen op loopafstand in Borne
Binnen slechts enkele minuten wandelen, sta je al naast de Bornsche Beek of het Beekpark. Maar ook voor de bewoners die zich graag onder de mensen bevinden, is De Veste de perfecte uitvalsbasis. In een mum van tijd sta je in het levendige centrum waarin het qua voorzieningen aan niets ontbreekt. Op loopafstand heb je een sporthal, basisschool De Vonder en een kinderopvang.