Groningen

Ebbingekwartier fase 7

VanWonen Interieur picture

Actueel aanbod

Aantal woningen

Woningtype(n)

  • Vrijstaand
  • Hoekwoning
  • Tussenwoning
  • 2-onder-1-kap

Prijsklasse

Naar de website
VanWonen Interieur picture

Ebbingekwartier - Groningen

In het hart van de stad Groningen wordt gewerkt aan de realisatie van nieuwbouwwoningen in het Ebbingekwartier. U woont hier echt in de binnenstad maar dan wel in een vriendelijke, autoluwe omgeving en dankzij het zeer gevarieerde aanbod aan koopwoningen kunt u individuele keuzes maken die aansluiten bij uw levensstijl.

Het Ebbingekwartier, ook wel Ciboga genoemd, is een bijzonder woongebied in Groningen en op loopafstand van het Noorderpark. Het komt namelijk zelden voor dat er aan de rand van een historisch stadscentrum nieuwbouwwoningen worden gebouwd. Het Ebbingekwartier is een binnenstedelijke ontwikkeling met stadse kwaliteiten (van onder andere voorzieningen) door de ligging tegen de binnenstad aan. Het gebied is goed bereikbaar met de auto (parkeergarage Boterdiep) en OV (knooppunt). Daarnaast lopen er langs het Ebbingekwartier diverse auto- fiets en wandelroutes naar de binnenstad toe. In de directe omgeving zijn winkels aanwezig voor uw dagelijkse boodschappen en gezellige horecagelegenheden. Ook zijn er diverse culturele activiteiten in de directe omgeving mogelijk (Noord Nederlands Toneel, Infoversum, Simplon poppodium).

Heeft u belangstelling voor dit project? Kijk op www.woneninhetebbingekwartier.nl voor meer informatie en schrijf u dan nu in als belangstellende. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen!