TJALDA'S HEERLIJKE PLEK VOOR HAAR GEZIN

Is de nieuwe stijl VanWonen

“Na één gesprek met de verkoopmanager waren we meteen verkocht. De locatie is top. We hebben alles in kunnen vullen zoals we het willen en we hebben de komende jaren geen onderhoud. Heerlijk.
En we mogen bovenop ons huis een dakterras aanleggen. Hoe gaaf is dat? Om een dakterras te hebben in een industriële omgeving in hartje binnenstad en daar te gaan wonen met je gezin!”

Tjalda (30) en haar partner Edwin (32) hebben kortgeleden getekend. Ze wonen nu nog in Maarssen en hebben hun droomhuis gevonden in Zwolle. Ze hebben eerder in Zwolle gestudeerd en gewoond en ze willen weer terug naar hun familie en vrienden. “Dat gevoel werd alleen maar sterker toen onze zoon werd geboren. Hij is nu bijna twee en we zijn superblij dat we teruggaan.”

We waren meteen verkocht
“De plek waar we gaan wonen is super. Het industriële spreekt ons enorm aan. En details uit het verleden zie je terug in de moderne architectuur: hoge plafonds, schattige steegjes en optisch is het zo gebouwd dat het lijkt alsof het een ietsiepietsie scheef staat. Net zoals dat met oude gebouwen is.
Ook een voordeel: we zitten dicht bij het centrum en dicht bij het station. Dat is voor Edwin belangrijk in verband met zijn werk in Utrecht. We hebben best even moeten zoeken, want alles wat we mooi vonden was verkocht voordat we het wisten. Het huis waar we nu voor hebben getekend kwam plotseling vrij. We werden gebeld door de verkoopmanager en hebben na één gesprek met veel plezier toegehapt.”

Onze wensen en voorkeuren
“Ons huis bestaat uit drie lagen. En we hebben het helemaal kunnen indelen en invullen zoals wij het willen. Elke optie was toe te passen. Werkruimte op de begane grond en de keuken op de eerste etage? Of de woonkamer juist op de begane grond? Zeg het maar. Het ging echt om onze wensen en voorkeuren. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor de keuken op de begane grond en de woonkamer op de eerste etage. Toen we onze ideeën met de verkoopmanager bespraken, kwam ze met het voorstel om de trap naar de eerste etage een andere plek te geven. Die gaat nu niet vanuit de gang naar de eerste etage, maar vanuit de keuken naar de woonkamer. Super!
Oh ja, we hebben ook de badkamer nog iets groter gemaakt. Nu past het bad er ruimschoots in.”

“We woonden in onze studententijd in de binnenstad op ‘het eiland’. Ik dacht: zo’n heerlijke plek vinden voor een gezin; dat gaat nooit lukken. Dat we die nu wel hebben gevonden vind ik echt héél bijzonder.”

Waar staan we voor?

Het bouwen van uw droomhuis begint niet aan de buitenkant, maar aan de binnenkant. Binnen in uzelf. Want daar zitten uw wensen, beelden en gevoel.
En die zijn voor ons het vertrekpunt voor elke woning die we ontwikkelen.
Onze nieuwe stijl van denken, levert een andere manier van ontwikkelen op. Een reis vol positieve beleving. Een aanpak die gebouwd is op aandacht. Die gemak biedt en ontzorgt.

Hoe ziet het huis van uw dromen eruit?

Aangenaam kennis te maken.
Wij zijn VanWonen.

Onze werkwijze

Wij spelen maximaal in op uw wensen. Door inzet van onze eigen expertise, gecombineerd met de kennis en ervaring van bijvoorbeeld een stylist of een interieurarchitect, komen we tot een optimaal resultaat: een huis en een thuis.
We houden van persoonlijk contact en daardoor zijn de lijnen kort. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, wanneer welke keuzes gemaakt moeten worden en wat de te volgen stappen zijn. Elke klant heeft bij ons een vast aanspreekpunt.
Voor elke vraag een antwoord, op elk moment aandacht. Zo realiseren we een thuis; goed voor bewoners, omgeving en aarde.