VanWonen opent deuren in Nijmegen: Dag van de Nieuwbouw 13 mei

02 mei 2023

Nieuwsbericht, Gebieds- en vastgoedontwikkeling

Voor iedereen die wel eens nadenkt over een nieuwbouwwoning opent ontwikkelaar VanWonen op zaterdag 13 mei haar deuren in Nijmegen. Alle nieuwbouwwoningen die VanWonen op dit moment in verkoop heeft, zijn te bekijken. Er zijn impressies van de woningen te zien, er zijn verkoopbrochures om mee te nemen, en er is alle gelegenheid om met de medewerkers van het Team VanWonen in gesprek te gaan. Kinderen zijn van harte welkom, voor hen is er een creatieve activiteit.


Tijdens de Dag van de Nieuwbouw staat een flink aantal VanWonen-projecten in de schijnwerpers. Uiteraard veel Nijmeegse projecten zoals Lents Buiten Oost, Homestead en Hart van de Waalsprong.

Daarnaast geeft VanWonen ook het podium aan projecten in Arnhem zoals Overbos, Tuyn en woontoren Nelson. Bijzondere aandacht is er voor het Arnhemse project Wonen in Ent. VanWonen ontwikkelt hier 56 woningen. Uniek voor Schuytgraaf, maar ook verder daarbuiten. Prachtige, duurzame en energiezuinige woningen op een werkelijk schitterende plek. Midden in het groen, grenzend aan het rivierenlandschap met alle voorzieningen om de hoek. VanWonen laat in Nijmegen ook actuele projecten zien die iets verder weg liggen, zoals Kernhemmerpark in Ede en OpZuid in Soest.

In gesprek met VanWonen
Willeke Haasjes, Verkoopmanager bij VanWonen: ‘Onze deuren in Nijmegen staan open voor iedereen die benieuwd is en meer te weten wil komen over onze nieuwbouwwoningen die we nu in verkoop hebben. In Nijmegen, maar bijvoorbeeld ook onze prachtige woningen in Ent, Arnhem. Graag gaan we met mensen in gesprek. Want we weten dat in deze tijd mensen meer vragen hebben dan anders. Bijvoorbeeld wat de voordelen van een nieuwbouwwoning zijn, in vergelijking met een bestaande woning. Of welke voordelen een energieneutrale en gasloze woning heeft. En mensen zijn juist nu ook benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor een hypotheek. Voor iedereen die deze vragen herkent: kom zaterdag 13 mei bij ons langs!’

Tijdens de VanWonen Dag van de Nieuwbouw zijn ook hypotheekadviseurs van FRITS en Rabobank aanwezig om vrijblijvend alle mogelijke vragen over hypotheken te beantwoorden

Waar en wanneer?
De VanWonen Dag van de Nieuwbouw is op zaterdag 13 mei, van 10.00 tot 14.00 uur. Bij VanWonen aan het Thermionpark 5 in Nijmegen. Kinderen zijn van harte welkom. VanWonen zorgt voor een creatieve activiteit voor kinderen tussen 10.30 en 12.30 uur, geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

VanWonen ondersteunt de Rookvrije Generatie. Ook de VanWonen Dag van de Nieuwbouw is een rookvrij event

Deel dit artikel:

Lees meer over `Gebieds- en vastgoedontwikkeling`

Alle nieuwsberichten Naar alle nieuwsberichten