VanWonen opent deuren in Zwolle: Dag van de Nieuwbouw 13 mei

02 mei 2023

Nieuwsbericht, Gebieds- en vastgoedontwikkeling

Voor iedereen die wel eens nadenkt over een nieuwbouwwoning opent ontwikkelaar VanWonen op zaterdag 13 mei haar deuren in Zwolle. Alle nieuwbouwwoningen die VanWonen op dit moment in verkoop heeft, zijn dan te bekijken. Er zijn impressies van de woningen te zien, er zijn verkoopbrochures om mee te nemen, en er is alle gelegenheid om met de medewerkers van het Team VanWonen in gesprek te gaan. Kinderen zijn van harte welkom, voor hen is er een creatieve activiteit.


Tijdens de Dag van de Nieuwbouw staat een flink aantal VanWonen-projecten in de schijnwerpers.

Uiteraard veel Zwolse projecten zoals Besterburen in de Tippe en Reede in Breezicht Noord. In buurtschap Reede ontwikkelt VanWonen in totaal 115 energieneutrale nieuwbouwwoningen. Een mix van rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Een deel van deze woningen ligt aan de Milligerplas, heerlijk watergroen wonen! De verkoop is in volle gang, maar er zijn nog woningen beschikbaar. In Hasselt is het project Langs de Weiden net in verkoop gegaan. VanWonen laat verder ook actuele projecten zien die wat verder weg liggen, zoals Park Nova en Steenbrugge in Deventer, In de Luwte in Drachten, en De Kroon in Groningen.

In gesprek met VanWonen
Jolein Steenbergen, Klantmanager bij VanWonen: ‘Onze deuren in Zwolle staan open voor iedereen die benieuwd is en meer te weten wil komen over onze nieuwbouwwoningen die we nu in verkoop hebben. Bijvoorbeeld de prachtige woningen in Reede in Zwolle. Graag gaan we met mensen in gesprek. Want we weten dat in deze tijd mensen meer vragen hebben dan anders. Bijvoorbeeld wat de voordelen van een nieuwbouwwoning zijn, in vergelijking met een bestaande woning. Of welke voordelen een energieneutrale en gasloze woning heeft. En mensen zijn juist nu ook benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor een hypotheek. Voor iedereen die deze vragen herkent: kom zaterdag 13 mei bij ons langs!’

Tijdens de VanWonen Dag van de Nieuwbouw zijn ook hypotheekadviseurs van FRITS en Rabobank aanwezig om vrijblijvend alle mogelijke vragen over hypotheken te beantwoorden.

Waar en wanneer?
De VanWonen Dag van de Nieuwbouw is op zaterdag 13 mei, van 10.00 tot 14.00 uur. Bij het VanWonen kantoor aan de Willemsvaart 21 in Zwolle. Kinderen zijn van harte welkom. VanWonen zorgt voor een creatieve activiteit voor kinderen tussen 10.30 en 12.30 uur, geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

VanWonen ondersteunt de Rookvrije Generatie. Ook de VanWonen Dag van de Nieuwbouw is een rookvrij evenement.

Deel dit artikel:

Lees meer over `Gebieds- en vastgoedontwikkeling`

Alle nieuwsberichten Naar alle nieuwsberichten