VanWonen viert opening kantoor in Groningen

08 juli 2022

Nieuwsbericht, Gebieds- en vastgoedontwikkeling

VanWonen heeft donderdagmiddag op feestelijke wijze de Groningse vestiging aan het Boterdiep officieel geopend. De gebiedsontwikkelaar vestigt zich hier vanuit haar visie om lokaal betrokken te zijn, voor al haar projecten in het Noorden van Nederland. De vestiging opende begin 2020 haar deuren, net voordat de eerste coronamaatregelen van kracht gingen. 


In aanwezigheid van zo’n 60 collega’s knipten Alfred Kazemier, Directeur Stadsontwikkeling van gemeente Groningen en Alfred Bolks, Algemeen Directeur VanWonen samen het paarse lint door. Hiermee is het kantoor aan het Boterdiep symbolisch geopend. Een kantoor middenin het door VanWonen zelf ontwikkelde Ebbingekwartier. 

VanWonen is als gebiedsontwikkelaar geen onbekende in het Groningse. Zo realiseerde zij de afgelopen jaren onder meer het Ebbingekwartier, Oosterparkkwartier en zijn de projecten Oosterhamrikkade en De Meeuwen volop in ontwikkeling. Ook is VanWonen één van de partners in de gebiedsontwikkeling voor het nieuwe stadsdeel Stadshavens. Daarnaast vormt zij samen met de Hanzehogeschool Groningen, UMCG en de gemeente Groningen het consortium ‘Gezonde Stad’. Dit consortium nam het initiatief voor het aanstellen van een lector Gezonde Stad. 

Alfred Bolks zegt, “Als vertrouwde partner in de stad Groningen bieden we collega’s en klanten een werk- en ontmoetingsplek in het Ebbingekwartier. Wij geloven in de kracht van een lokaal gewortelde aanpak, met een team dat hier zijn lokale netwerk heeft.” 

Deel dit artikel:

Lees meer over `Gebieds- en vastgoedontwikkeling`

Alle nieuwsberichten Naar alle nieuwsberichten