VanWonen drie keer op rij gecertificeerd als Great Place to Work

01 juni 2022

Nieuwsbericht, Gebieds- en vastgoedontwikkeling

Voor 3e jaar op rij is gebiedsontwikkelaar VanWonen uitgeroepen tot een Great Place to Work-organisatie. En is als enige vastgoedorganisatie in Nederland gecertificeerd. Dit resultaat komt vanuit het medewerkersonderzoek dat is gedaan door Great Place to Work Nederland, waarbij de mate van vertrouwen, trots en plezier wordt gemeten van een organisatie.    


“Onze medewerkers hebben weer hun waardering uitgesproken over VanWonen als werkgever. Dit in een tijd dat we als organisatie sterk groeien, daarom ben ik ontzettend trots met de uitkomsten van Great Place to Work Nederland,” zegt Miranda Venekamp-Brandt, Directeur Marketing, Verkoop en Verhuur.
Met de ambitie om dé werkgever te zijn waar medewerkers trots voor werken, is dit een mooi resultaat. Miranda vervolgt: “Wij creëren woningen en leefomgevingen voor de gezondste generaties. Dit is wat ons drijft en verbindt. Wij zijn verder gegroeid als 9+ organisatie doordat we geloven dat tevreden medewerkers bijdragen aan tevreden klanten. Zo geeft 98% van ons team aan dat ze met trots werkt voor VanWonen, dat bevestigt mij dat we op deze manier echt het verschil maken. Dit bij elkaar opgeteld maakt VanWonen een Great Place to Work.”  

De VanWonen-betrokkenheid
Als enige organisatie in de vastgoedbranche heeft VanWonen de Great Place to Work-certificering. “Onze waarden zijn een belangrijk fundament. Het afgelopen jaar hebben we ons gefocust op het verwelkomen van collega’s en het overbrengen en vasthouden van het VanWonen-gevoel. Zo’n 94% van het team vindt ons echt een Great Workplace, blijkt uit het onderzoek. De focus blijft daarom op het behouden en vergroten van de VanWonen-betrokkenheid én bij elkaar,” zegt Miranda Venekamp-Brandt zichtbaar trots.

Deel dit artikel:

Lees meer over `Gebieds- en vastgoedontwikkeling`

Alle nieuwsberichten Naar alle nieuwsberichten