VanWonen aanwezig op vastgoedbeurs Provada

23 september 2021

Nieuwsbericht, Gezondste generaties

Op 26, 27 en 28 oktober gaat in de RAI Amsterdam de grootste vastgoedbeurs Provada weer van start. VanWonen is uiteraard aanwezig met een aantrekkelijk inhoudelijk programma. Met onze missie om woningen en leefomgevingen te creëren voor de gezondste generaties praten wij u tijdens de drie dagen graag bij over de inspirerende ontwikkelingen bij VanWonen en trends in onze branche.   


Prikkelend debat: de trek naar Noord-Oost Nederland 
Zo starten we de eerste beursdag met een trending onderwerp. We zien een sterke ‘woon- en verhuisbeweging’ in ontwikkeling: de trek uit de Randstad naar het Noorden en Oosten van Nederland. De krapte op de woningmarkt, de coronapandemie, een andere balans op woon-werkbesteding en de wens tot meer groene leef- en woonomgevingen geven een boost aan de nieuwe focusregio’s.  
Wat doet een groene woon- en leefomgeving met de vitaliteit en gezondheid van mensen? Wat zijn kansen, bedreigingen en stimuli voor Noord- en Oost-Nederland om deze beweging te omarmen? Op basis van stellingen gaan vijf panelleden onder leiding van Sander Schimmelpenninck in gesprek. 
Op dinsdag 26 oktober van 11:30 tot 12:30 op de VanWonen-stand. Iedereen is van harte welkom!