Heropening VanWonen Infohuis Stadshagen Zwolle

30 juli 2021

Nieuwsbericht, Gebieds- en vastgoedontwikkeling

Op de hoek Milligerlaan/Kalandermolen, tegenover de parkeerplaats van de Milligerplas in Stadshagen is het VanWonen Infohuis op vrijdag 23 opnieuw geopend. Het Infohuis is bedoeld als informatiepunt voor belangstellenden. Zij kunnen hier terecht met al hun vragen over de nieuwbouw in dit deel van de wijk. Maar ook voor specifieke verkoopinformatie over de woningen die VanWonen in andere delen van Stadshagen ontwikkelt. Daarnaast kunnen geïnteresseerden voor het project Duinzicht een goed beeld krijgen van het prachtige uitzicht dat de toekomstige bewoners hebben vanaf de eerste verdieping van het Infohuis.


Maximale klantenbeleving staat bij VanWonen hoog in het vaandel. Denken vanuit de wensen van de klant. Met het Infohuis wil VanWonen laten zien dat we altijd dichtbij onze klanten staan en er zijn om hen te helpen bij het realiseren van hun woondromen. “Tijdens elke fase, van planvorming tot uiteindelijke realisatie, staan onze klanten centraal en worden ze betrokken. We willen ontzorgen en klanten goed informeren”, aldus Miranda Venekamp Brandt, VanWonen Directeur Marketing, Verkoop en Verhuur. "Het Infohuis is een plek voor inspireren, verbinden en ontmoeten."

Openingstijden

In eerste instantie is het Infohuis geopend op vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur. Op andere dagen is het Infohuis geopend wanneer de paarse surfplank buiten staat. Daarnaast is het ook mogelijk om op afspraak langs te komen. VanWonen collega Iris is tijdens de openingsuren aanwezig voor het toelichten van informatie, het beantwoorden van vragen en om kennis te maken met (toekomstige) klanten.

Ga voor meer informatie naar: https://stadshagen.nl/buurt/breezicht/ of https://stadshagen.nl/4100-2/ 

Deel dit artikel:

Lees meer over `Gebieds- en vastgoedontwikkeling`

Alle nieuwsberichten Naar alle nieuwsberichten