Klantreis eindigt niet bij de sleuteloverdracht

22 juni 2021

Publicatie, Gezondste generaties

In de juni editie van Customerfirst vertelt Miranda Venekamp-Brandt, VanWonen directeur Marketing, Verkoop & Verhuur, over de 9+ klantreis voor de gezondste generaties. In het artikel vertelt Miranda hoe bij VanWonen de klant centraal staat al voor de start van de woningbouwontwikkeling, wat de VanWonen uitgangspunten zijn als 9+ organisatie en wat het betekent om te ontwikkelen voor de gezondste generaties. “We juichen het toe als meer projectontwikkelaars hun klanten op nummer 1 gaan zetten.”


Ons land staat voor de enorme opgave om in de komende tien jaar een miljoen nieuwbouwwoningen op te leveren. De vraag naar huizen is zo groot dat projectontwikkelaars de huizen die ze bouwen gemakkelijk kwijtraken. Dat mag echter nooit een reden zijn om dan maar niet naar de klant te luisteren, vinden ze bij woningbouwontwikkelaars VanWonen (Zwolle) en Vrolijk Leven (Breda).

Waar veel sectoren de omslag maken van aanbod- naar vraaggestuurd werken, is de woningbouw nog altijd volledig aanbodgedreven: projectontwikkelaars ontwikkelen op basis van de eisen die een gemeente stelt aan een gebied, brengen de woningen in de verkoop en hebben daarna nooit meer contact met hun klanten.

Download en lees het volledige interview 

Deel dit artikel:

Lees meer over `Gezondste generaties`

Alle nieuwsberichten Naar alle nieuwsberichten