Terug

Viermaal versterking voor VanWonen

27 januari 2021

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar VanWonen breidt haar personeelscapaciteit uit. In bijna 4 jaar tijd is het team nagenoeg verviervoudigd naar ruim 50 medewerkers. Deze maand stapten 4 nieuwe en ervaren collega’s aan boord. Vanuit het leidende principe van klantgerichte aandacht werkt het VanWonen team aan het creëren van woningen en leefomgevingen waar iedereen zich thuis voelt.

Hans Berghege versterkt het team Marketing en Verkoop in de rol van Marketing- en Verkoopmanager. Hij gaat invulling geven aan marketing en verkoop in alle fasen van gebieds- en projectontwikkeling en zorgt voor een vertaling van klantwensen in de planontwikkeling. Hans Berghege heeft ruime ervaring, zo werkte hij de afgelopen jaren als Verkoopmanager bij AM. Hans zal zich aanvankelijk richten op projecten in de regio Arnhem, Nijmegen en Foodvalley. 

Met de aanstelling van Wander Evers geeft VanWonen een volgende impuls aan de digitalisering van onder andere klantprocessen en het implementeren van digitale innovaties. Wander heeft de afgelopen drie jaren het digitaliseringsproces voor VanWonen vorm gegeven vanuit zijn onderneming. In de uitoefening van zijn functie zal hij verder bijdragen aan het versterken van de klantgerichte dienstverlening waar VanWonen voor staat en waar innovatie de focus heeft. Wander is een ervaren online architect en specialist in het verbinden van Customer Experience (CX) en User Experience (UX).

Als Klantmanager zal Willeke Haasjes door contact met en het eerste aanspreekpunt zijn voor klanten, zorg dragen voor de excellente VanWonen klantreis met een 9+ klantbeleving. Willeke heeft veel ervaring met verkoop- en verhuurbegeleiding als nieuwbouwmakelaar en werkte onder andere bij Bolthof van den Top Makelaardij en als bewonersconsulent renovatie bij Nijhuis Bouw. Ook ondersteunde ze diverse partijen met advies en verkoop van nieuwbouwprojecten vanuit haar eigen onderneming.

Margaretha Klaver-Smit zal de financiële afdeling gaan ondersteunen. Zij zal de crediteurenadministratie uitvoeren en haar bijdrage leveren ten behoeve van diverse rapportages. Margaretha werkte eerder in een soortgelijke functie bij Eleq B.V. op de afdeling inkoop en daarna op de afdeling crediteuren/debiteuren.

Deel dit artikel: