Geslaagde eerste VanWonen (race)fietstocht

21 september 2020

Nieuwsbericht

Onder het motto elkaar op een gezonde wijze weer ontmoeten, organiseerde VanWonen afgelopen vrijdag een VanWonen fietstocht voor haar relaties. Onder professionele begeleiding van oud-professional Marijn de Vries werden verschillende routes uitgezet van 60 km tot 100 km. Maar liefst 44 personen, relaties en enkele VanWonen medewerkers, gingen de sportieve activiteit met elkaar aan. Met duidelijke corona-regels ingeprent.


Voor de start werd gezorgd dat er voldoende energie werd opgedaan. Na de finish was er onder het genot van een hapje en een drankje tijd om heroïsche fietsverhalen te delen en om gewoon ook even bij te praten.

Initiatiefnemer en organisator van het event, VanWonen collega Tom Munter kijkt geslaagd terug op de middag. ”We merkten binnen onze geledingen dat we de behoefte hadden om relaties weer te ontmoeten. Samen zijn en samen een buitenactiviteit beleven. Gelukkig dat we een stralende dag hadden en er ook nog eens schitterende routes waren uitgestippeld. Dit kan wel eens een opstap zijn naar een jaarlijks terugkerend event.”

Deel dit artikel: