VanWonen stelt Gerrits Tuin beschikbaar voor concertreeks Hedon

27 augustus 2020

Nieuwsbericht

Vanavond openden wethouder Ed Anker van de gemeente Zwolle, Remko van Kan, Manager bedrijfsvoering van Hedon en Miranda Venekamp-Brandt, VanWonen Directeur Marketing, Verkoop en Verhuur het evenement ‘Hedon presenteert Gerrits Tuin’. VanWonen stelt haar achtertuin beschikbaar voor een veelzijdige concertreeks van poppodium Hedon,  dat vandaag tot en met 13 september zal plaatsvinden.


Miranda Venekamp-Brandt: ‘We zijn blij dat we Hedon letterlijk een podium kunnen bieden in deze tijd. Onze buitenlocatie Gerrits Tuin hebben we ter ere van ons 1-jarig bestaan cadeau gedaan aan de stad en haar bewoners. De agenda van Gerrits Tuin wordt grotendeels bepaald door de stad. Mooi dat het terrein weer vol leven is de komende 12 dagen en 3 weekenden!”

Hedon presenteert Gerrits Tuin
Hedon presenteert Gerrits Tuin heeft een uitgebreid programma geschikt voor alle leeftijden, met concerten, theater en een kinderprogramma. Het programma is niet alleen gericht op de avonden. In de weekenden kunnen bezoekers ook overdag terecht in Gerrits Tuin. Het terrein is ingericht volledig conform de RIVM richtlijnen en er zal er met verschillende tijdvakken worden gewerkt.

Gerrits Tuin is een tijdelijke invulling achter het VanWonen kantoor aan de Willemsvaart 21. De naam is een knipoog naar het verleden, omdat het gebied in de achtertuin ligt van het enige kantoor dat Gerrit Rietveld ooit ontworpen heeft. Over een aantal jaar ontstaat op deze locatie een nieuw stedelijk stukje stad voor de (nieuwe) Zwolse stedeling. Zo ontwikkelt VanWonen aan de steden van de toekomst.  

Meer informatie: https://www.gerritstuin.nl/agenda-gerrits-tuin/

Deel dit artikel: