Terug

VanWonen blijft zorg dragen voor de ontwikkeling van woningen en leefomgevingen

18 maart 2020

In deze onzekere tijd staan we met elkaar voor een wereldwijde uitdaging. Eens temeer ervaren we hoe kwetsbaar we zijn en dat gezondheid ons grootste goed is. Daarom hebben wij, in lijn met de richtlijnen van het RIVM, maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. 

VanWonen medewerkers werken sinds begin van de week vanuit huis, maar zijn wel gewoon telefonisch bereikbaar. Het vraagt om enkele aanpassingen, maar onze organisatie is flexibel ingericht en het is prettig dat werkzaamheden gewoon doorgaan zoals u van ons gewend bent. Wel betekent dit dat fysieke afspraken worden omgezet naar contact via digitale communicatiemiddelen of telefonisch contact.

We kunnen u melden dat de werkzaamheden van onze partners, waaronder aannemers, weliswaar met de hantering van enkele richtlijnen, gewoon doorgang hebben. Uiteraard blijven we, ook in deze tijd, graag uw samenwerkingspartner in het realiseren van mooie ontwikkelingen.

Vanzelfsprekend blijven we de richtlijnen van het RIVM volgen. Heeft u nog vragen neemt u dan gerust contact met uw contactpersoon bij onze organisatie, of via ons telefoonnummer 038 303 36 00.

Door nu een bijdrage te leveren hopen we er met elkaar samen sterker uit te komen.

Team VanWonen

Deel dit artikel: