Terug

Start pre-sale appartementen de Stelt-Zuid in Lent

12 november 2019

Op vrijdag 15 november aanstaande start gebieds- en vastgoedontwikkelaar VanWonen met de verkoop van de appartementen in De Stelt-Zuid in Lent (gemeente Nijmegen).    Het nieuwbouwproject omvat 41 luxe appartementen en maakt onderdeel uit van het project Lents Buiten. Het project Lents Buiten bevat in totaal 62 eengezinswoningen en 41 appartementen. De verkoop van de eengezinswoningen is eerder dit najaar in september gestart

Wonen op de Terp
De 3 appartementengebouwen worden gebouwd op de nieuw aangelegde steunberm langs de Bemmelsedijk. De eerste woonlaag bevindt zich als ware op een terp. Toekomstige bewoners wonen straks te midden van een gevarieerd landschap met aan de ene kant de nieuw aan te leggen boomgaard en aan de rivierkant het ruige struingebied van de dijk. De Waal is een absolute blikvanger met het Rivierpark als tuin. Ruimte, licht en lucht staan bij wonen op de Terp centraal. 

Diamanten aan de Waal
De drie appartementengebouwen zijn door MIX architectuur uit Ede met zorg en oog voor detail ontworpen. Het zijn geen vierkante torens geworden, maar bijzondere gebouwen met speels afgevlakte hoeken. Ze ogen daardoor als geslepen diamanten die zich als vanzelf voegen naar het landschap. De namen die VanWonen heeft bedacht voor de gebouwen spreken bijna voor zich: Marquise, Emerald en Radiant. Het zijn termen die gebruikt worden voor de manier waarop diamanten geslepen kunnen worden. De vormgeving zorgt voor zichtlijnen over de rivier, maar ook vanuit de achterliggende wijk met eengezinswoningen genieten bewoners van vergezichten dankzij de doordachte architectuur.

Zeer hoogwaardige afwerking
Aan werkelijk alles is gedacht om toekomstige bewoners straks een optimale woonbeleving te kunnen garanderen. Dat begint al bij de drie entrees van de gebouwen. De entrees zijn voorzien van een aantal boodschappenboxen waar bewoners hun bestelde pakketten in kunnen ontvangen. Die luxe zet zich voort in het appartement of penthouse. Het hoge afwerkingsniveau vertaalt zich onder meer in zwevende dekvloeren, vlakke plafonds, verdiepingshoge of hardhouten binnendeuren, hoogwaardig sanitair, domotica, zonwering en tal van energiezuinige en duurzame extra’s.

De pre-sale van de appartementen op de Terp start vrijdag 15 november aanstaande om 10.00 uur en loopt tot maandag 25 november 10.00 uur. Inschrijven kan via de website:
http://www.lentsbuiten.nl/de-terp

 

Deel dit artikel: