Terug

VanWonen Woningfonds verwelkomt nieuwe huurders in Laakoever Arnhem

11 oktober 2019

Eergisteren ondertekenden de eerste 12 huurders hun huurovereenkomst vanuit het Woningfonds voor het project Laakoever in de wijk Schuytgraaf in Arnhem. Inmiddels is de bouw van het appartementencomplex vergevorderd. Er komen 18 luxe appartementen beschikbaar voor het huursegment met vanuit de Noord-Westkant vrij uitzicht over het water van de Schuytse Laak. De nieuwe huurders kunnen naar verwachting begin volgend jaar hun nieuwe appartement betrekken.

Projectmanager Stefien Eijssen van VanWonen: “We zijn momenteel volop bezig met de verhuur van deze mooie huurappartementen. Voor de 18 bouwnummers hebben we nu 12 nieuwe huurders mogen verwelkomen en volgende week volgen er nog 3. Zo leuk om te zien wat de reacties zijn van de nieuwe huurders”.

Het VanWonen Woningfonds is in 2018 opgericht. Inmiddels zijn er al meerdere projecten zoals bijvoorbeeld het Kraanbolwerk Zwolle, Steenbrugge Deventer, Nieuwe Buurt Zuiderveld Nijmegen, Oosterparkkwartier Groningen vanuit het Woningfonds in verhuur gegaan en hebben we inmiddels vele nieuwe huurders van een thuis voorzien. Met ons Woningfonds ontwikkelen we huurwoningen voor een groeiende groep mensen zoals starters, gezinnen en senioren, waar nu onvoldoende aanbod voor is. Exploitatie en beheer houden we in eigen hand, waardoor we aanwezig blijven in de gebieden waar we werkzaam zijn, en we arrangeren zodoende een optimale mix tussen vrije sector huur en koop. Naast ontwikkelaar is VanWonen daarmee ook belegger op de vastgoedmarkt, een vrij unieke combinatie. Zo blijven we van A tot Z betrokken. 

Meer informatie: https://www.hurenaandelaakoever.nl/

Deel dit artikel: