Terug

Feestelijke start bouw Nieuwe Stijl van Leek

09 oktober 2019

Afgelopen maandag is tijdens een feestelijke bijeenkomst het startsein gegeven voor de bouwwerkzaamheden van 10 twee-onder-één-kap woningen van het nieuwbouwproject De Nieuwe Stijl van Leek. Wethouder Geertje Dijkstra-Jacobi van de gemeente Westerkwartier, de betrokken (bouw)partijen en toekomstige bewoners waren bij dit officiële moment aanwezig.

Met de woorden ‘De zon komt op in het Westerkwartier’ opende wethouder Geertje Dijkstra-Jacobi de bijeenkomst. Een goed begin voor de nieuwe bewoners van De Nieuwe Stijl van Leek. Over een klein jaar kunnen zij hun woningen betrekken die onder architectuur met een hoogwaardige afwerking ontwikkeld zijn.

Toekomstbestendig en in de stijl van nu  
Vloerverwarming, zonnepanelen en een warmtepomp zijn standaard gefaciliteerd. Er komen geen gasaansluitingen; energievoorziening gebeurt geheel elektrisch. Bewoners hebben veel keuzevrijheid in het samenstellen van een designkeuken voorzien van alle luxe inbouwapparatuur. Sanitair is standaard uitgevoerd met Villeroy & Boch meubilair.

De Nieuwe Stijl van Leek ligt in de nieuwbouwwijk Oostindie, in het Zuiden van Leek. Alle woningen zijn inmiddels verkocht en worden naar verwachting eind 2020 opgeleverd. De realisatie is in handen van Salverda Bouw uit ’t Harde.

Meer informatie: http://www.denieuwestijlvanleek.nl

Foto: 
Links: Gert Winkelaar, Adjunct Directeur Salverda Bouw
Midden: Geertje Dijkstra-Jacobi, wethouder gemeente Westerkwartier
Rechts: Mireille Jeurnink, Directeur Projectontwikkeling VanWonen

 

Deel dit artikel: