Terug

Eerste woningen de Stelt-Zuid in Lent in verkoop

25 september 2019

Afgelopen week is gebieds- en vastgoedontwikkelaar VanWonen gestart met de verkoop van de eerste woningen in De Stelt-Zuid in Lent (gemeente Nijmegen). Het nieuwbouwproject omvat 32 luxe boomgaardwoningen en 30 dijkwoningen en is genaamd Lents Buiten. Later dit jaar zal de ontwikkelaar starten met de verkoop van 41 appartementen verdeeld over drie woongebouwen.

Natuurinclusief wonen
Landschap en woningen vloeien in de Stelt-Zuid in elkaar over. Overal domineert het groen. De woningen van Lents Buiten worden gerealiseerd in een nieuw aan te leggen boomgaard of een uniek struingebied langs de dijk. Ook worden in het project diverse voorzieningen getroffen die bijdragen aan het behoud en stimuleren van huismussen, gierzwaluwen en vleermuizen in het bijzonder.

Bonustuin
Toekomstige bewoners wonen straks letterlijk in het landschap. Kopers hoeven niet meer na te denken over erfafscheiding of bestrating van hun tuin, deze is mee ontworpen bij de woningen en bij de koopsom inbegrepen. Met het landschap krijgen de bewoners bovendien een bonustuin ‘cadeau’. Infinity tuinen worden deze genoemd, je loopt zó de natuur in. Tuin, boomgaard en gebruiksgroen vormen samen een fantastische speelplek voor kinderen of ontmoetingsruimte voor buurtbewoners.

Afgestemde architectuur en keuzevrijheid
Architectenbureau MIX Architectuur uit Ede tekende voor het ontwerp van de woningen. De architectuur van de woningen kenmerkt zich als lieflijke houten boomgaardwoningen en stoere robuuste dijkwoningen. Met verspringende gevels en optimaal op elkaar afgestemde materialen. Door de toepassing van onder andere grote hoekvensters wordt het landschap als het ware de woning ingetrokken. Toekomstige bewoners hebben veel keuzevrijheid om het ontwerp van de woningen flexibel in te vullen, met bijvoorbeeld een veranda aan de boomgaard of een grote vide of dakterras aan de dijk. Vanzelfsprekend zijn alle woningen gasloos, onderhoudsarm en toekomstbestendig.

Hoogwaardig afwerkingsniveau
De woningen van Lents Buiten hebben een hoogwaardig afwerkingsniveau. Standaard worden de woningen opgeleverd met keuken voorzien van Siemens apparatuur, badkamer met luxe Villeroy & Boch sanitair en Hans Grohe kranen, vloerverwarming op de woonverdieping, plafond hoge deuren en vele extra’s.

Meer informatie: http://www.lentsbuiten.nl

Deel dit artikel: