Terug

VanWonen op de Provada 2019

31 mei 2019

Ontmoet VanWonen op 4,5 en 6 juni op de PROVADA in de RAI Amsterdam. Ons vertrekpunt bij iedere gebiedsontwikkeling zijn wensen, dromen en behoeften van onze klanten inzichtelijk krijgen. Aandacht is daarbij ons sleutelwoord. Met “een stad van aandacht is een gezonde stad” gaan we tijdens de PROVADA dieper in op dit thema.

Er volgt een inspirerende lezing op dinsdag 4 juni om 15.45 uur door expert in klantbeleving Nienke Bloem en Mark Mobach, Lector Facility Management en leading lector van Kenniscentrum Noordruimte aan de Hanzehogeschool. Aansluitend hierop volgt een ondertekening van een initiatief tot onderzoek op het thema Gezonde Stad door VanWonen, de Hanzehogeschool, Gemeente Groningen en het Universitair Medisch Centrum Groningen. 
 
Verder staat een aantal activiteiten met betrekking tot participatie op te programma; enkele mooie ondertekeningen en er volgt een heuse participatie simulatie. Onderstaand vindt u het volledige programma. 
 
Wij zijn ervan overtuigd dat gezonde steden zijn vormgegeven met aandacht voor de mensen die er wonen. Maar dat willen we ook onderzoeken, samen met de mensen om ons heen. We geloven in participatie en een stevig netwerk. We delen onze kennis en brengen graag onze expertise in in de samenwerking met partners.
 
Graag ontmoeten wij u op onze stand in hal 10, locatie 27, om bij te praten, kennis uit te wisselen en samen meer mogelijk te maken! 
 
Programma 
 
Dinsdag 4 juni
10.30 uur Presentatie: KCAP, stad aan het water, Eemskanaalzone Groningen 
11.00 uur VanWonen Participatie simulatie
15.45 uur Lezing: een stad van aandacht is een gezonde stad
16.15 uur Ondertekening samenwerking lector Gezonde Stad
16.30 uur Beugel en bloedworstborrel met Gronings accent 
 
Woensdag 5 juni
11.30 uur Ondertekening samenwerkingsovereenkomst Droste Bouwgroep Seahorse, Hengelo 
13.30 uur Ondertekening samenwerkingsovereenkomst Klaasengroep Schuytgraaf, Arnhem 
15.30 uur Uitreiking MCD Scriptieprijs
16.30 uur Beugel en bloedworstborrel met Zwols Accent
 
Donderdag 6 juni 
11.00 uur NEPROM matchmaker dialoog
16.30 uur Beugel en bloedworstborrel met Twents accent 
 
Deel dit artikel: