Terug

Eerste huurwoning VanWonen is een feit

03 mei 2019

Vrijdag 3 mei overhandigen wij de sleutel aan de trotse huurders van de allereerste huurwoning van het VanWonen Woningfonds. Deze woning maakt onderdeel uit van ons project van 75 woningen in de Nieuwe Buurt, Zuiderveld in Nijmegen. Dit gedenkwaardige moment willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan. Wij maken er een feestlijk moment van en u bent hierbij van harte uitgenodigd. Wij ontvangen u graag met koffie en thee om 12.30 uur bij de woning aan de Alfred Hitchcockstraat 91 in Nijmegen, waar u alvast een kijkje kunt nemen in de woning. Om 13.00 uur overhandigt Miranda Venekamp-Brandt namens de directie van VanWonen de eerste sleutel aan de toekomstige bewoners.

Nieuwe Buurt Zuiderveld
Nieuwe Buurt Zuiderveld is ons eerste project met eigen huurwoningen. Deze worden verhuurd via ons eigen Woningfonds. Onlangs is de allereerste huurovereenkomst met de toekomstige bewoners ondertekend. Miranda Venenkamp-Brandt: “We zijn ontzettend verheugd dat we de eerste huurders van VanWonen welkom mogen heten in Zuiderveld in Nijmegen. Vandaag krijgen ze de sleutel. We wensen de huurders heel veel woongeluk, want daar bouwen we voor. De realisatie van dit eerste huurproject is voor ons een belangrijke mijlpaal. Bij VanWonen kun je wonen. Kopen of huren, bij VanWonen vinden mensen altijd een thuis. Vanuit een visie op een gebied, in relatie tot de omgeving, creëren wij leefomgevingen waarin iedereen zich thuisvoelt en maken geen onderscheid in koop of huur. Wij gaan en staan altijd voor kwaliteit. Voor kwaliteit van wonen, voor kwaliteit van leven”.

Meer informatie treft u aan, via de link, www.hureninnieuwebuurtzuiderveld.nl

Over VanWonen
Woon- en leefomgevingen creëren waarin iedereen zich thuis voelt. Dat is wat VanWonen drijft. VanWonen is de ondernemende gebieds- en vastgoedontwikkelaar uit Noord en Oost Nederland. Niet gelieerd aan een groot concern of bouwbedrijf en daardoor geheel onafhankelijk. Bij VanWonen staan klanten en de reis die zij afleggen bij het ontwikkelen, kopen, bouwen en huren van een woning centraal. Onze aanpak is gebouwd op aandacht. VanWonen is een onderscheidende speler op de markt en zet altijd in op hoogwaardige, innovatieve en duurzame oplossingen.

Deel dit artikel: